Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Toplaşın Bakınalım

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
77,945
84,708
113
anladığım şu ne zaman para odaklı oynasam 5 kuruş kazanamıyorum ne zaman keyfine oynasam bir anda 20-30 bin geliyor slottan. kaç gündür bulduğumu 2x yapamadan kaybediyorum klâsik çünkü para lazım herkese olduğu gibi fjfhf
Aynen iyi kazançlar hep onu düşünmediğin anda geliyo kaç kez başıma geldi
Para lazım deyince bi bok olmuyor

Tunca54

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,059
2,149
113
Şuan derdim koddan para bulup birşeyler atıştırmam Sakarya da olan varsa davet ederse de gidebilirim

KaRaa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,149
2,884
113
Selamun Aleyküm arkadaşlar ,

arkadaşlar Şuan ki Konuda ciddi ve gerçekçi birkaç paylaşım Olacak , mod arkadaşlar konuyu açık tutarsak Memnun Olurum .

şimdi dostlar neler yapıyorsunuz birkaç arkadaş derdi sıkıntısı varsa naklen anlatsın..

Dünden bu Yana iyi para koydum diyen varmıdır ?
Anlatın bakalım
işler sıkıntılı durumda çalışmıyoruz sonumuz iyi değil ama şükür hayat devam ediyor :)

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
18,391
7,730
113

arkadaşlar Şuan ki Konuda ciddi ve gerçekçi birkaç paylaşım Olacak , mod arkadaşlar konuyu açık tutarsak Memnun Olurum .

şimdi dostlar neler yapıyorsunuz birkaç arkadaş derdi sıkıntısı varsa naklen anlatsın..

Anlatın bakalım
Malesef

suat676767

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,870
668
113

Anlatın bakalım
ne saçmalıyon mk