Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Toplaşın Bakınalım

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,745
3,778
113
Selamun Aleyküm arkadaşlar ,

arkadaşlar Şuan ki Konuda ciddi ve gerçekçi birkaç paylaşım Olacak , mod arkadaşlar konuyu açık tutarsak Memnun Olurum .

şimdi dostlar neler yapıyorsunuz birkaç arkadaş derdi sıkıntısı varsa naklen anlatsın..

Dünden bu Yana iyi para koydum diyen varmıdır ?
Anlatın bakalım

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,233
8,284
113
anladığım şu ne zaman para odaklı oynasam 5 kuruş kazanamıyorum ne zaman keyfine oynasam bir anda 20-30 bin geliyor slottan. kaç gündür bulduğumu 2x yapamadan kaybediyorum klâsik çünkü para lazım herkese olduğu gibi fjfhf

Firat7535

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,331
886
113

arkadaşlar Şuan ki Konuda ciddi ve gerçekçi birkaç paylaşım Olacak , mod arkadaşlar konuyu açık tutarsak Memnun Olurum .

şimdi dostlar neler yapıyorsunuz birkaç arkadaş derdi sıkıntısı varsa naklen anlatsın..

Anlatın bakalım
Konuyi açan sensin sen anlat

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,252
10,158
113

Anlatın bakalım
Reis seni tanımazsam makinanın multisi derdim

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,196
2,520
113
Veresiye defterini odiyecek hayır sever gibi yazmışsın kral hesap bilgisi atalım mı özelden 🤣

fatihsultanmehmet

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16
4
3
Maddi ve manevi anlamda bu dünyada yaşamıyorum desem yeri olur 2 ayda saçlarım döküldü bildiğin kel kaldım kumar piskolojimi bozdu ailemle aram yok 1 aydır yatacak nereyi bulursam orda yatıyom