- 173
- 170
- 43
100 TL peşin istiyorlar ondan sonra ekliyor
Rica5 maç çok yav 2 yada 3 olsa iyiydi teşekkürler paylaşım için
Kafaları iyiyken düşünmüşler herhalde5 maç imkansiz onu yapabiliyorsan jojoda yap 1000 katı ekliyor
Tezgah tabiTezgah lan bu
Bol şansTeşekkürler deneyeyim bakalım 100 TL ile batmam zaten her halükarda kaybediyorum
Aynen100 TL peşin istiyorlar ondan sonra ekliyor
Kanka max 10k vek dese sıkıntı yok denenir bana mantıksız geldi .Adam bonusu hem kendi paylasmis hemde kendi kötülemiş aynı anda valla degisik milletiz 😁
Bencede mantiksiz dedin gibi kendi paranla oynasan daha iyi 😁Kanka max 10k vek dese sıkıntı yok denenir bana mantıksız geldi .
Sövsem günahkâr olurmuyum ?Arkadaşlar site 100tl yatırıma 5bin TL freebet veriyor. 2.1 orandan 5 maç kombine istiyor tek kat çevrim min max 5bin çekim demiş. 2,1 orandan 5 maç zaten 40 oran yapıyor 100 TL anaparanla oynasan 4bin alırsın ki 5 maçı 2.1 oran yakalamanın da Bi olasılık her neyse ben almadım denemek isteyen buyursun
tophillbet685.com
Siteyi bilmediğin çok belli önüne gelene dolandırıcı demek gibi bir huyunuz var.. gayet sağlam sitelerdendirUzak durun bas bas bağırıyor dolandırıcı diye
harbıdenagam bızımle eglenıyor yatırdıgım 100 tl ıle bıle o kombıne kupon 5000 yapıyor senın verdıgın 5000 nerede
Bana siteyi savunmaSiteyi bilmediğin çok belli önüne gelene dolandırıcı demek gibi bir huyunuz var.. gayet sağlam sitelerdendir