- 18,766
- 12,939
- 113
Bol sansBeyler kasa 15 di şuan 60 kalan 9 adım her gün 2 oran falan kasa basa basa gidicem zaten 10 adım olursa 30 k gibi bir para yapıyor 5k burada dağıtırım eğer erken kapatirsak yolu yine destek veren arkadaşlara pay ederiz ilk kupon buydu Kalan 9 günEkli dosyayı görüntüle 201613
bol şansBeyler kasa 15 di şuan 60 kalan 9 adım her gün 2 oran falan kasa basa basa gidicem zaten 10 adım olursa 30 k gibi bir para yapıyor 5k burada dağıtırım eğer erken kapatirsak yolu yine destek veren arkadaşlara pay ederiz ilk kupon buydu Kalan 9 günEkli dosyayı görüntüle 201613
Ulasirsak buradaki herkes benle kazanır kankBol sans umarım ulaşırsın hedefine
Teşekkürler kankBol sans
Kardeşim beğenmiyorsan konuya dahil olmazsın bu kadar basit 😎Rolling dediğin yapılır maks birkaç saatte biter 10 günlük rolling mi olur![]()
Teşekkürler kankbol şans
Teşekkürler kankŞansın bol olsun kanka
Teşekkürler kankBol sans
Sansin bol olsun dost ins hedefine ulasirsinBeyler kasa 15 di şuan 60 kalan 9 adım her gün 2 oran falan kasa basa basa gidicem zaten 10 adım olursa 30 k gibi bir para yapıyor 5k burada dağıtırım eğer erken kapatirsak yolu yine destek veren arkadaşlara pay ederiz ilk kupon buydu Kalan 9 günEkli dosyayı görüntüle 201613
Teşekkürler kankBol şans dost
İnşallah kank bakalım şans yanımızda olursa olurSansin bol olsun dost ins hedefine ulasirsin
İnsallah kanka geç olsun güç olmasın beBol sans bende 1 haftalik kupon yaptim umarim kazaniriz