bı elınde kımlık dıger elınde bugun tarıhlı yazısına 250tl verilir .sadasdsaÇekim verecem ama param yok 250 TL atabilecek olan varmı oda pay alır
bı elınde kımlık dıger elınde bugun tarıhlı yazısına 250tl verilir .sadasdsaÇekim verecem ama param yok 250 TL atabilecek olan varmı oda pay alır
Gerçekten 250 TL veren olursa 200 onubı elınde kımlık dıger elınde bugun tarıhlı yazısına 250tl verilir .sadasdsa
250 alıp 200 mu verecenGerçekten 250 TL veren olursa 200 onu
Evet sitede 250 kalıyor ondan dolayi250 alıp 200 mu verecen
TamamEvet sitede 250 kalıyor ondan dolayi
Kanka ben yapim kazanirsam sana atarimEvet sitede 250 kalıyor ondan dolayi
Çeken var hemen geliyormusÇekim hemen geliyor mu dostlar çekenler olmuş yakında çeken var mi
Bekliyorum gelmedi 10 dk olduÇeken var hemen geliyormus
Geldi ödeme 8 dk olmuş paylasna teşekkürler içeride kalan 250 yi 30k yapıp geliyorumBekliyorum gelmedi 10 dk oldu
250 bana at 200 den benden al 450 TL keşGeldi ödeme 8 dk olmuş paylasna teşekkürler içeride kalan 250 yi 30k yapıp geliyorum
Geri atmazsan napacaz aktif degilsin guvenemedim yanlış anlama250 bana at 200 den benden al 450 TL keş
DAHA NELER GÖRCEZ REİSLERRR BUNLAR BU İŞİN b*kunu ÇIKARDIII maşallah ne be kumar sitesinde
Ulan şans yok çok kolay bonus spinlerden 60 TL çıktı sansimi seveyim yine cekemedik aq
DAHA NELER GÖRCEZ REİSLERRR BUNLAR BU İŞİN b*kunu ÇIKARDIII maşallah ne be kumar sitesinde
link atsana knkapaylaşan arkadasa tesekkürler cekim geldi 10 dk havale..
aynen link çalışmıyorlink atsana knka