- 108,515
- 82,408
- 113
Tolga çevik iyide oteki lavuk is yapmazHala Cem Yılmaz tolga çevik akraba olduğuna inanmıyorum ikisinde süper![]()
ben ikisine de gülüyorum dost doğaçlama birşeyler yapabilmek çok zordurTolga çevik iyide oteki lavuk is yapmaz![]()
Cem Yılmaz doğaçlama değil kiben ikisine de gülüyorum dost doğaçlama birşeyler yapabilmek çok zordur![]()
Cok izledim hacım bunlari full ama bi yerden sonra sıkıyor hep ayni çünkü mizah anlayışı ve hikâye hep ayni normalde yani gösteri dışında kendini karşısında ki adamdan akilli sanan daha doğrusu karşısındaki adami salak yerine koyan biri penguen dergisinde görmüştüm bunu dayim orda ofisboy olarak çalışıyordu oraya geldi bu kamil tam kendini beğenmiş biri ata Demirer de denk geldi bi defa oda tam küfürbaz agzindan eksik olmuyordu o zamanlar 15 yil oncesi tabi bunlar
Akrabami bunlarHala Cem Yılmaz tolga çevik akraba olduğuna inanmıyorum ikisinde süper![]()
Tolga çevik cem Yılmaz'ın kiz kardeşiyle evliAkrabami bunlar
Tolga cevik Son şakasını yapmış cem yilmazaTeşekkürler @Kara000![]()
Bi gösterisinde abisine takılırken söylemişti kiz kardeşimin öyle problemi yok cok sıkışsa komedyenle evli ondan alir espiri falan bi muhabbeti vardi o zaman aramıştım Google amcadanTeşekkürler @Kara000![]()
Bi gösterisinde abisine takılırken söylemişti kiz kardeşimin öyle problemi yok cok sıkışsa komedyenle evli ondan alir espiri falan bi muhabbeti vardi o zaman aramıştım Google amcadan![]()