- 1,412
- 1,504
- 113
Evet 3 maç senin hakin gelirse sen ne dersen oTüm bakiye mi bastın tolga
Evet 3 maç senin hakin gelirse sen ne dersen oTüm bakiye mi bastın tolga
Ben baktimdapara geçtiğinde 55 baran di knk riske atamazdimReal Madrid 2.5 dakika kala geldi
Tolga sana yazanda kabahat liver macinagir dedik o kadarKardeş buyur
Bol şansKardeş buyur
Bol şans agaKardeş buyur
2.Çeyreği gördün mü kankaBiz livef diyoruz adam madrid basket diyor rezil bu sene madrid
Kardeş bundan sonra devam burası sonuçlanınca 2000 binlik devam edecem orda dinleriz senideTolga sana yazanda kabahat liver macinagir dedik o kadar
Aynen geç geldi ben bakiye var sandım sıkıntı yok inşallah şindi aldığın efes gelir. MuhtemelenBen baktimdapara geçtiğinde 55 baran di knk riske atamazdim
Bostur lo buna iyilik yaramıyor2.Çeyreği gördün mü kanka
kafasına yatmamıstır kral niye kızıyon adamaMk o kadar msj yazdik adam takmadi bile
Maç izliyoruz bı yandan bj keke oynuyorum kusura bakma rlinge devam edecem birası sonuclnanca başka bir konu acacam takipte kal yaniMk o kadar msj yazdik adam takmadi bile
Sansin Bol olsun kazanırsın Isallah hadi eyvallahKardeş bundan sonra devam burası sonuçlanınca 2000 binlik devam edecem orda dinleriz senide
Adamın Bakiyesi hesaba geçmemişti kral, Her Bahsede giremez sonuçta kafasına yatması lazım önemli olan dediği rakama ulaşması.Bostur lo buna iyilik yaramıyor
3 Çeyrek Savunma olacak Ms deseydın daha iyiydi inşallah Geliryanlız efes gelmezse cok pis göt olacm ınsalalh gelir
Valla Liboraları tutarsa Paris 3 Çeyrek tehlikeli ama 4.çeyrek efes içinden geçerParis 3. Çeyreği alır
Bende öyle düşünüyorumValla Liboraları tutarsa Paris 3 Çeyrek tehlikeli ama 4.çeyrek efes içinden geçer