- 358
- 181
- 43
Bence direkt çek silsinler 2 k yi sen bilirsin
Bence de Dostum bu şerefsizlerin sağı belli olmazBence direkt çek silsinler 2 k yi sen bilirsin
Kesinlikle dostum sakın yapma bırakİlk çekimde red yedin sonra slota girdin saklasam bile girdiğin oyunu kontrıl ederler belkide spin saklasın ödeme yapmayalım diye silmediler kanka düşme tuzağa @tolga1453
Aynen oynatmıyor demi benimde başıma gelmiştiİbneler zaten limitleri koymuş illaki skecekler 2 k yi
Oynatmıyor limitlemişlerAsi nin dediği ni yap aga taklayı yiyolar 👍👍
Ama sbh cek
Geç geldinGülen gile harca başarılar
Kesene bereket ödül kazananlara tebrikler beylerHer neyse sağlık olsun ben sözümde durayim 650 TL 3 kişi bir kisi 250 TL bir kişi 200 t asi benden ayrincalik ödülü 200 kişi kazandı şimdi listeyi yaparım dmden toplu seklilde donderim yaparım gelince
Tbrkler Tolga kardeş şansın bol olsunHer neyse sağlık olsun ben sözümde durayim 650 TL 3 kişi bir kisi 250 TL bir kişi 200 t asi benden ayrincalik ödülü 200 kişi kazandı şimdi listeyi yaparım dmden toplu seklilde donderim yaparım gelince
Sagalasin eywalahTbrkler Tolga kardeş şansın bol olsun
Yüreğine sağlık kardeşim...Her neyse sağlık olsun ben sözümde durayim 650 TL 3 kişi bir kisi 250 TL bir kişi 200 t asi benden ayrincalik ödülü 200 kişi kazandı şimdi listeyi yaparım dmden toplu seklilde donderim yaparım gelince
Ok halledelim gardasim..Asi be kazanalari az çok biliyorsun bir dm de toplasana hepsini