- 17,800
- 13,609
- 113
Piadan 7k çekim verdiya,,çekim paylasi al bı kombine saallarsin dedim ammaHangisi dostum benim 430 faturaya gidecek gerçi 🥺🥺🥺
Piadan 7k çekim verdiya,,çekim paylasi al bı kombine saallarsin dedim ammaHangisi dostum benim 430 faturaya gidecek gerçi 🥺🥺🥺
🙄🙄🙄Çekimi iptal ettik bağlanıyoruz bakalim
Hı analdim dostumSana demiyor çekim paylaş için diyor
Alsın maç verelim bassın paylaşırız bonus siteye kalmasınPiadan 7k çekim verdiya,,çekim paylasi al bı kombine saallarsin dedim amma
Vay orispiBeyler yüzde 30 aldık diye 5000 bin diyor bu karı
Bu nasıl iş ya silecek mi bakiyeyi 😏Beyler yüzde 30 aldık diye 5000 bin diyor bu karı
Namussuz ya öyle bir kural mu varmışBeyler yüzde 30 aldık diye 5000 bin diyor bu karı
İlk defa duydum bende şerefsizler yaBeyler yüzde 30 aldık diye 5000 bin diyor bu karı
İkibine spin saklasak yerler bence..sonra çekim paylasi al spini boz..Beyler yüzde 30 aldık diye 5000 bin diyor bu karı
Çekerken silerler 2 k abşİkibine spin saklasak yerler bence..sonra çekim paylasi al spini boz..
Yada ben senin yerinde olsam 5 k çekimi veririm iki k ile 500 tek el sweete girerim manulet basıp takla atarken çıkarım oyundan.sonra diğerine 500 basıp cijarim sipin satil almadan..
Tam cekecegin zaman..Çekerken silerler 2 k abş
Aynen dostum piebella gözümden silindiBilerek yapıyorlar
Sen bilirsin Dostum buradayızAmk silmesi spinmi saklasak
Kayıp bonusunda ben yapmıştım yemislerdi..Amk silmesi spinmi saklasak
Komple silerlerseAmk silmesi spinmi saklasak