- 34,092
- 12,923
- 113
Kazancın hep daim olsun dostum, paylaşmanın buradaki su güzel atmosferin heyecanını daima yaşa emi ❣🙏Evet beyler şimdide çekimi bekliyoruz
Kazancın hep daim olsun dostum, paylaşmanın buradaki su güzel atmosferin heyecanını daima yaşa emi ❣🙏Evet beyler şimdide çekimi bekliyoruz
TebriklerEvet beyler şimdide çekimi bekliyoruz
Çekim paylasi unutmaEvet beyler şimdide çekimi bekliyoruz
Şartı ne peki 500 fb ninYok dostum her gün veriyor
Ben 2 gün önce 500 yatırdım birşey eklenmedi bana nedenYok dostum her gün veriyor
İstediğin orandan çevir kazanç sınırı yok ister tekli ister kombine ama kayıp bonusu tek NBA için oluyor yüzde 200 kayıp bonusu alacaksın bonus taleptenŞartı ne peki 500 fb nin
Knk uğraşmıyorum onları genelikle param bitti zaman takiliyorumÇekim paylasi unutma))
Evvet bir güzel haber DahaBeyler bu arada iş bankam düzelmiş
Dostum bonus taleptn talep rtmen lazımdıBen 2 gün önce 500 yatırdım birşey eklenmedi bana neden
He iyiBeyler bu arada iş bankam düzelmiş
Anında yüklüyor..300 fres yada 300 frebet alırsın tutarsa en kotu 1.500 verir ..alinmazmi ya ;(Knk uğraşmıyorum onları genelikle param bitti zaman takiliyorum
Al biz maç verelim bas gelirse paylaşırız biz 0dayız boşuna gitmesin o bonusKnk uğraşmıyorum onları genelikle param bitti zaman takiliyorum
Sebep ne acabaÇekimi iptal ettik bağlanıyoruz bakalim
Hangisi dostum benim 430 faturaya gidecek gerçi 🥺🥺🥺Anında yüklüyor..300 fres yada 300 frebet alırsın tutarsa en kotu 1.500 verir ..alinmazmi ya ;(
Anlık Güncelleme derler benceÇekimi iptal ettik bağlanıyoruz bakalim
NiyeÇekimi iptal ettik bağlanıyoruz bakalim
Sana demiyor çekim paylaş için diyorHangisi dostum benim 430 faturaya gidecek gerçi 🥺🥺🥺