- 17,800
- 13,609
- 113
İsbankasi var bende ama deniyek desek anında borca keser..Onda korkuyorum sabahtan beri 7 8 işlem yaptım payfixle banka arası bı kaç kerede babamla annem arasi
İsbankasi var bende ama deniyek desek anında borca keser..Onda korkuyorum sabahtan beri 7 8 işlem yaptım payfixle banka arası bı kaç kerede babamla annem arasi
Abi fixe atmaya çalışıyor sanırım sanal cüzdana izin vermiyor şuan bence normal havale olur büyük ihtimalleİsbankasi var bende ama deniyek desek anında borca keser..
Yok dostum öyle değildir düzeldi mi pekiOnda korkuyorum sabahtan beri 7 8 işlem yaptım payfixle banka arası bı kaç kerede babamla annem arasi
Knk iş bankasından anneme atacam para atmıyorSanal cüzdana işte üst üste atılmıurı normal bankaya dene
Müşteri hizmetlerini arasana dostum biraz sert yap şu an ailem mağdur oluyor dersin çözerlerKnk iş bankasından anneme atacam para atmıyor
Günlük işlem limiti sayısı mevcutsa dostum olabilir miKnk iş bankasından anneme atacam para atmıyor
Bu hata bendd çok alıyorum sonra düzenliyor korktuğun şey olamaz ifadesiz falan kimse parana dokunamaz sistemiyle teknik hatadırKnk iş bankasından anneme atacam para atmıyor
Kesinlikle öyle DostumBu hata bendd çok alıyorum sonra düzenliyor korktuğun şey olamaz ifadesiz falan kimse parana dokunamaz sistemiyle teknik hatadır
Gardasim bazen güvenlik açısından bunu yapikredide yapiyordu...müşteri hizmetlerini ara belki güncelleme vardır yada güvenlik için bı önlemdir..msj gelmedim bilgi amacli..bildirimlere bı bak..banka bu durumda arıyor otomatik sistem ileKnk iş bankasından anneme atacam para atmıyor
Üç ay önce bende olmuştu,,müşteri hizmetlerine talep oluşturdum ,işlem yapan benim dedim..24 saatte açılmıştı..Knk iş bankasından anneme atacam para atmıyor
En azından guncellemeymis..uzun sürmez,,bozma moraliniAradım şuan için günceleme var dedi ilerleyen saatlerde duzeleck dedi ilerleyen saatlerde kontrol edin AMK tek hesabimda iş bankasi
Anladım dostum güncelleme varmış bak az sonra düzelir o ama gece yapın dimi güncellemeniziAradım şuan için günceleme var dedi ilerleyen saatlerde duzeleck dedi ilerleyen saatlerde kontrol edin AMK tek hesabimda iş bankasi
Aynen. Yah para lazım olsa simdiAnladım dostum güncelleme varmış bak az sonra düzelir o ama gece yapın dimi güncellemenizi