- 358
- 181
- 43
Eyvallah dostum sağolasın heyecanla takipteyim2 gelirse 3 sende gelmese birdaki rolda sende 1 ilksin
Eyvallah dostum sağolasın heyecanla takipteyim2 gelirse 3 sende gelmese birdaki rolda sende 1 ilksin
Seni bekliyorum 4 dk gelmesen sıra değişecek arkadaşlar beklemesin2yw ben talibim ödül almasam da olur ama oyna dost
Bende bir maç vermek isterim mümkünseSeni bekliyorum 4 dk gelmesen sıra değişecek arkadaşlar beklemesin
Bir dkSeni bekliyorum 4 dk gelmesen sıra değişecek arkadaşlar beklemesin
Hemen verıyorumSeni bekliyorum 4 dk gelmesen sıra değişecek arkadaşlar beklemesin
Sıra bana gelirse güzel macım varSeni bekliyorum 4 dk gelmesen sıra değişecek arkadaşlar beklemesin
Bolsanslar gardasim..3 kişi siryala verdini maçlar oynacam 7 bine ulastima kişi başı 650 TL verilecek 3 kuponu oynadım kişiye
Eywalah gardasim ne yaptın varmı gelişmeBolsanslar gardasim..
Reyer Venezia Mestre (Kadınlar)Seni bekliyorum 4 dk gelmesen sıra değişecek arkadaşlar beklemesin
Helal olsun illaki kazandıracakBu sıra doldu bu etkinlik bitince 2 etkinlik gelecek kaypda kazanç olsa 2 etkinlik 2 sıra sende
Bende maç versem olur mu hocamSeni bekliyorum 4 dk gelmesen sıra değişecek arkadaşlar beklemesin
Bulaşma bence onaReyer Venezia Mestre (Kadınlar)
Basket Zaragoza (Kadınlar
2. Çeyrek deplasman 17 alt
Üst olacakBulaşma bence ona
15.5 varReyer Venezia Mestre (Kadınlar)
Basket Zaragoza (Kadınlar
2. Çeyrek deplasman 17 alt
Üst olabilir15.5 var
Oyna fost15.5 var
Tek gelişme ocağa çay koydum,demleniyir..en iyi gelişme bu..bukez sana bı maç bakayım...Eywalah gardasim ne yaptın varmı gelişme