- 34,092
- 12,923
- 113
👏👏👏👏Boş gelmem 200 yetermi sen benim için burda en eskisi senin yerin ayrı asi
👏👏👏👏Boş gelmem 200 yetermi sen benim için burda en eskisi senin yerin ayrı asi
Avrupa bet çekim geldide site arıyorum bir kat frebet ana para 1 kat olsun yeterAz önce oynadığı siteden mi dost başka mi
Rus kızlarının sayesindeDanger38 adam Kayserili paranın kokusunu bizden çok alıyor bu haksızlık ama![]()
Bir ben göremedim dostum 1000xOyun nasıl acıkmış öyle,,anladım izlerlen bin x gelecegini
Eyvallah kankaYakışır gardasimiza ..şansın bol olsun Tahirim @Danger38
%25 frevet var ana para normal 1.30 tek katlı frevet 1..30 tek katlıAvrupa bet çekim geldide site arıyorum bir kat frebet ana para 1 kat olsun yeter
Anladım Dostum bakıyorum tekrardanAvrupa bet çekim geldide site arıyorum bir kat frebet ana para 1 kat olsun yeter
EvetTahir kayserili misin
Tebrikler dostum 🙏Eyvallah kanka
Bende 😂
Benim de umut binx de diye fırsat buldukça oynarım 5 kez gördüm 4kez boş geçti .birkezdd muzlara attı sadece..yani 0.25 kuruşaBir ben göremedim dostum 1000x
Bu nasıl Dost%25 frevet var ana para normal 1.30 tek katlı frevet 1..30 tek katlı
Ah be dost ah be asiiBenim de umut binx de diye fırsat buldukça oynarım 5 kez gördüm 4kez boş geçti .birkezdd muzlara attı sadece..yani 0.25 kuruşa![]()
Nerde yaşıyorsunBende 😂
Site sağlam %25 sınrısız frebet çevrim yokBu nasıl Dost
Sağ ol dostumTebrikler dostum 🙏
HürriyetNerde yaşıyorsun
La. Sen bunu çok iyi taniyorsunda ben demem ama kim olduğunu ddNerde yaşıyorsun
İyi gelmiş daim ola dostum buna bir roll yakışırdı aslında herkes sebeplenirdi 😉![]()
Sweet Bonanza 1000 — Win Replay
Watch my latest win in Pragmatic Play's slot game!euioa.jxcsysekgu.net