- 1,917
- 1,350
- 113
Sen kazan canın saolsunDoğru tahmin 8dk geldi en yakın sensin ödül dağılımı toplu yapılıyor o zaman alırsın guvenmiyorsan dün 2650 TL dagitim arkadaslara sorabilirsin
Sen kazan canın saolsunDoğru tahmin 8dk geldi en yakın sensin ödül dağılımı toplu yapılıyor o zaman alırsın guvenmiyorsan dün 2650 TL dagitim arkadaslara sorabilirsin
Kontrol ediyim21.47 de vermişsin başkan 21.55 yazdim 8 dakika eder ben bilmişti m ama sağlık olsun tebrikler
Gelmiş bile çoktan dostum görünce yazayım dedim ama 🙏 şükür kurtardım de zararıNe zaman gelir sizce sureyi doğru bilene 200 tl
Senden maç bekelrinBol sans kardes
Doğru ödül bu arkadaşa geçti
Vereyim bro ama az analiz yapayimSenden maç bekelrin
Teşekkürler başkan kesene bereketDoğru ödül bu arkadaşa geçti
Siz vereceksiniz 3 gündür açıyorum zaten sürekli burda amac ben kazancın çoğunu dağıtıyorum zatenTolga kendin mi yapacan biz mi veri ce ğiz
Ama knk seni 3 yazdımVereyim bro ama az analiz yapayim
Papara payfix atayım miDoğru ödül bu arkadaşa geçti
Hocam ben kaçıncı siradayim ona göre maç bakayımSenden maç bekelrin
Tamam orhanım 8 9 farketmez sen al kardeşim benim21.47 de vermişsin başkan 21.55 yazdim 8 dakika eder ben bilmişti m ama sağlık olsun tebrikler
Monaco maçı ilk yarı üst olur Monaco Kızılyıldız basket.istersen tarafta oynayabilirsin Kızılyıldız ilk yarı ustDoğru ödül bu arkadaşa geçti
Teşekkürler ihtiyaç vardı eyvallahTamam orhanım 8 9 farketmez sen al kardeşim benim
Zevkten mı içiyorsun dertten mı orhannnnnnTeşekkürler ihtiyaç vardı eyvallah
İçmek nerden çıktı kardesimZevkten mı içiyorsun dertten mı orhannnnnn