- 29,027
- 11,543
- 113
Wonnnn tebrik ediyorum
Alla alla geçmiş olsun öderler bence bubol şans knk tumbet 760 k ödemiyor inceleme almış hesabı la farklı ip diye
Gecmıs olabol şans knk tumbet 760 k ödemiyor inceleme almış hesabı la farklı ip diye
şimdi arama gerçekleşti ödeme yapılacak hesap kalıcı olarak kapatılacak karda olan oyuncuyu sevmiyorlar sanırımAlla alla geçmiş olsun öderler bence bu
Odesinlerde sıkıntı yok dostşimdi arama gerçekleşti ödeme yapılacak hesap kalıcı olarak kapatılacak karda olan oyuncuyu sevmiyorlar sanırım
Al da baska sıtemı yok bulursun saglam bıtane dahaşimdi arama gerçekleşti ödeme yapılacak hesap kalıcı olarak kapatılacak karda olan oyuncuyu sevmiyorlar sanırım
Ödesin de isterse bir taraflarına soksunlar hesabıni kazancın daim olsunşimdi arama gerçekleşti ödeme yapılacak hesap kalıcı olarak kapatılacak karda olan oyuncuyu sevmiyorlar sanırım
dost odesinler para benim değil ortak adam sikitni yaparOdesinlerde sıkıntı yok dost
Tamam işte dost odesinler hesap onların olsun başka sitemi yokdost odesinler para benim değil ortak adam sikitni yapar
yok niye derseniz ortalama aylık 1.5 m atıyor benim ortakTamam işte dost odesinler hesap onların olsun başka sitemi yok
Anladım peki hesap kapanacak dedimiyok niye derseniz ortalama aylık 1.5 m atıyor benim ortak
ödeme sağlanıp hesap kalıcı olarak kapatılacak aile birimlerinden birinin üstüne açarsanız oda kapatılacak vs saydıAnladım peki hesap kapanacak dedimi
Bol şanslarGuimares maç sonu yener gelirse rolling biter maç yok bu yüzden böyle oynadım
O kötü olmuş dostödeme sağlanıp hesap kalıcı olarak kapatılacak aile birimlerinden birinin üstüne açarsanız oda kapatılacak vs saydı