- 15,750
- 8,674
- 113
Aynen en iyisi daha bu maçla muhattap olmamak 😃😄Dengesiz baremler senin dediğinde mantıklı aslında
Aynen en iyisi daha bu maçla muhattap olmamak 😃😄Dengesiz baremler senin dediğinde mantıklı aslında
😶😶Avivator deme bana 🥹🥹
Mümkünse görüşmeyelim birader hesabı 🤣Aynen en iyisi daha bu maçla muhattap olmamak 😃😄
Aman aga fena tuzak, işin yazılıma kaldi mi eyvah eyvahAvivator deme bana 🥹🥹
İyi gülmeler o Zaman 😁Tabikide komik
Bi an gerçek sandım yazarken korktum 😂İyi gülmeler o Zaman 😁
😁😁😁😁Bi an gerçek sandım yazarken korktum 😂
Yok ondan değil sabah 230 xde bozdum 3000 x gitti ondan moralim bozulduAman aga fena tuzak, işin yazılıma kaldi mi eyvah eyvah
Reis sen neler diyorsun laYok ondan değil sabah 230 xde bozdum 3000 x gitti ondan moralim bozuldu
Ben değişik oynarım hep sürpriz kovalarim yakalarsam yüksek yoksa batış basket oranların bile 3 den assa oynamamReis sen neler diyorsun la
Haci nerden buluyon böyle şeyler istişare ye mi yation, 21 fark yicek takim -21.5 tan geliyo, aviator de 230x buluyon🧐🧐Yok ondan değil sabah 230 xde bozdum 3000 x gitti ondan moralim bozuldu
Aynı ben gibi tek fark var sen kazanıyorsun ben yarım sayıdan yatıyorumBen değişik oynarım hep sürpriz kovalarim yakalarsam yüksek yoksa batış basket oranların bile 3 den assa oynamam
Kahve mi ısmarlıyorsunBuyrunnn 😁😁
Bende kazanamiyorum emin ol dün neler kaçtı 0.5 sayidanAynı ben gibi tek fark var sen kazanıyorsun ben yarım sayıdan yatıyorum
Yarım ekmek olsun soğanı Bol yanına da açık ayranBuyrunnn 😁😁
Tabi efendim 😂😂Yarım ekmek olsun soğanı Bol yanına da açık ayran
Son saniye yatmaktan bıktım olmaz böyle şey her kupon basket olsa ya sayı ya son saniye futbol olsa ya penaltı kaçar ya elektrik kesilir yarıda kalır anlamsız duygularBende kazanamiyorum emin ol dün neler kaçtı 0.5 sayidan