- 15,750
- 8,674
- 113
İlk yarı 90 a razı mıyız 😊
Sen uzamasi lazim dede belki bir 100 de burdan cikar dostİlk yarı 90 a razı mıyız 😊
Yoh 91İlk yarı 90 a razı mıyız 😊
Uzasın Garanti olsun hahaha 😅, totem oldu bu ak😅Sen uzamasi lazim dede belki bir 100 de burdan cikar dost![]()
Kesene bereket dost sansin daim olsunBu ev sahibine güvenemedim bozdurdum arkadaşlar çekim vereceğim 5 arkadaşa gönderim yapacağım teşekkürler takip edenlere.
Tebrikler o zaman kralBu ev sahibine güvenemedim bozdurdum arkadaşlar çekim vereceğim 5 arkadaşa gönderim yapacağım teşekkürler takip edenlere.
Zaten 1.30- 1.40 larla olur yine dediğim gibi,iyi kide böyle yaptınBu ev sahibine güvenemedim bozdurdum arkadaşlar çekim vereceğim 5 arkadaşa gönderim yapacağım teşekkürler takip edenlere.
Peki reis kesene bereket kazancın daim olsunBu ev sahibine güvenemedim bozdurdum arkadaşlar çekim vereceğim 5 arkadaşa gönderim yapacağım teşekkürler takip edenlere.
Kesene bereket kralBu ev sahibine güvenemedim bozdurdum arkadaşlar çekim vereceğim 5 arkadaşa gönderim yapacağım teşekkürler takip edenlere.
Başkanım beni unutmaBu ev sahibine güvenemedim bozdurdum arkadaşlar çekim vereceğim 5 arkadaşa gönderim yapacağım teşekkürler takip edenlere.
Kuponu bozdu dostson 2 dakka
simdi gordum kankaKuponu bozdu dost
Harbi miKuponu bozdu dost