- 103,177
- 58,294
- 113
Umarim bi sacmalik olmaz.grsrz kardesBu maçı da geldi olarak kabul ediyorum Bi sürpriz olmazsa. 23.30 da geleceğim görüşmek üzere
Umarim bi sacmalik olmaz.grsrz kardesBu maçı da geldi olarak kabul ediyorum Bi sürpriz olmazsa. 23.30 da geleceğim görüşmek üzere
Keşke girona olsa daha rahat olurdu, onlarda marc gasol filan vardı da , granada bu knkLabarol atar atar da girona ya attırmak şart şap şart
Umarım laboral maçı da bunun gibi rahat gelir dost bol şansBu maçı da geldi olarak kabul ediyorum Bi sürpriz olmazsa. 23.30 da geleceğim görüşmek üzere
İsimleri hep karıştırıyorum da onlar daha beter emin ol reis 😂Keşke girona olsa daha rahat olurdu, onlarda marc gasol filan vardı da , granada bu knk
Dep bi 100 sayı atsa rahatlariz 😅İsimleri hep karıştırıyorum da onlar daha beter emin ol reis 😂
Laboral genel de 3lükçü bakalım iy 90 çıkaralım yeter her türlü totemi denicezDep bi 100 sayı atsa rahatlariz 😅
Bol şanslar 🙏özelden dm ile ulaşırım . Üstteki ve alttaki maçlar geldi ortadaki 3 maç kaldı.
Belki kusurati da olur,umarimLaboral genel de 3lükçü bakalım iy 90 çıkaralım yeter her türlü totemi denicez