kardeş ligi bilmiyosun takımları bilmiyorsun neye göre 6 gol bekliyosun maçta istatistik yok senin aklın calısmıyor mu maça üst girmek zorunda degilsin altta alabilirsin her gördügüne üst basarsan üzülürsün adamlar boşuna mı alt seçenegini koyuyorNabacax 50 orandan 3.5 altmi oynayacaz 200 binlira ? Bu maç sikesiz olsa 6 Golden Assan olma ihtimali yok
Tam benim kalemim her secenige oynardim.Al sana alt 🤣
Ekli dosyayı görüntüle 907358
Kardeş bana alt oynadığım bı kupon resmi atsana 10 bin üstü vs bı at allanis eviosan at hadi bekliomşu maç niye şike olsun siz sadece üst oynandıgını mı sanıyorsun
kardeş ligi bilmiyosun takımları bilmiyorsun neye göre 6 gol bekliyosun maçta istatistik yok senin aklın calısmıyor mu maça üst girmek zorunda degilsin altta alabilirsin her gördügüne üst basarsan üzülürsün adamlar boşuna mı alt seçenegini koyuyor
Şike var diye 2.5 alt aldım maç başlamadan sonuç bu 🤣Tam benim kalemim her secenige oynardim.
bu lig zaten 3.5 üst baremden açılıyor dün benfica braga maçı ilk yarı 2 1 bitti 2.yarı 2 2 senin mantıgına göre 4 4 bitmeliydi maç ama işte futboldan ne anlarsınAl sana alt 🤣
Ekli dosyayı görüntüle 907358
Yha bırak ben Avustralya ve Bolivya ligine alt oynamam.Şike var diye 2.5 alt aldım maç başlamadan sonuç bu 🤣
Benfica maçına hayatta oynamam isterse 100 gol olsun olmasın Braga da aynı şekilde gıcık takımlarbu lig zaten 3.5 üst baremden açılıyor dün benfica braga maçı ilk yarı 2 1 bitti 2.yarı 2 2 senin mantıgına göre 4 4 bitmeliydi maç ama işte futboldan ne anlarsın
Sen yol yakınken dön. Şu konuya onay verip önümüze sunan adminlere de bı teşekkür et. Yine adam yerine koymuşlar da konuyu actirmişlar sana. Bu yıl olmuş halen yattığı maça şike diyen var5 6 orandan bu maça alt girdim 10 lira bastım de hadi
Şu maçı izleyen artık şikenin her saniyede olduğunu anlamıştır tüm dünyayı 3.5 üst oynattilar ikinci bir tane atak olmadi maçta dep yenilginin üstüne yatıyor zaman gecirior ev zaten 2 pas yapamadi ben şahsen ilkyair bu maçta 3 gol çıktığına inanmıyorum yayını kesip gotlerinden skor uydurmuslar milleti üste çektiler herkesi canlı sikti adamlar helal olsun

Senin mantığına göre de 3.5 alt olmalıydı ne oldu pekibu lig zaten 3.5 üst baremden açılıyor dün benfica braga maçı ilk yarı 2 1 bitti 2.yarı 2 2 senin mantıgına göre 4 4 bitmeliydi maç ama işte futboldan ne anlarsın
Dostum bırak o zaman niye zorluyorsun. Tüm yıl şike oldugunu düşünüp tüm yıl iddia mi oynadınŞu yıl maçlara temiz diyen adam benim gözümde sikilmekten zevk alan adamdır itiraz etmeden