Denemek isteyen varsa alsın. Ben yaptım çekimim de geldi bol şanslar
Ekli dosyalar
-
355 KB Görüntüleme: 1,297
-
492.9 KB Görüntüleme: 1,286
Allla alla 500 yatırım bir kat çevirip bin TL cekeceksen bonusla ne işin vardı dost adrenalin mi seviyorsunDenemek isteyen varsa alsın. Ben yaptım çekimim de geldi bol şanslar
Öyle deme tabi şans işi de benim 1 dakikamı almadı 10k yapmakDeseki 10 bin yap 500 yatır 2 k çek eyvallah da. Hem 10 k yapma stresi artı bide 500 git kendi 500 ünü 1 k yap daha iyi aw
Bu altyapıda olan siteler hiç üzmedi beni bugüne kadar onun için güvenip yatırım yaptımAllla alla 500 yatırım bir kat çevirip bin TL cekeceksen bonusla ne işin vardı dost adrenalin mi seviyorsun![]()
Safi rüzgar bir adama benziyorsun.. 💨Öyle deme tabi şans işi de benim 1 dakikamı almadı 10k yapmak
Senin almadı diye herkesin de almayacak diye bi kural yok ki zaten bu slot 10 kişiden 2sine verir.Öyle deme tabi şans işi de benim 1 dakikamı almadı 10k yapmak
para kitlemekten baska ise yaramaz bazen dayanamayıp harcamiyayim die atiom bekliomDeseki 10 bin yap 500 yatır 2 k çek eyvallah da. Hem 10 k yapma stresi artı bide 500 git kendi 500 ünü 1 k yap daha iyi aw
Tmm1000 olacak 500 yatırıp 1 katı çevirecem 1000 çekecem asıodasod dayı şizofrenmisiniz la siz aynı hesaba geliyor senin paranı sana verio adam
Silah dayamadım kimsenin kafasına almak isteyen alır bu kadar basit.Senin almadı diye herkesin de almayacak diye bi kural yok ki zaten bu slot 10 kişiden 2sine verir.
Ben bana itibar edin diye bir cümle yazdığımı hatırlamıyorum almak isteyen alırSenin açtığın daha önceki konulardaki sitelerde hep tokatçı dolandırıcı nasıl itibar edecek millet sana 🙄😏
Ben böyle birşey demedim zaten yorum yaptım. Alan alır kimseyide ilgilendirmez zaten.Silah dayamadım kimsenin kafasına almak isteyen alır bu kadar basit.
E ne güzel işte kendi 500 u atıp bir siteye bir kat cebirseydin bin olurdu on dakikdada 10 k yapabiliyorsun şimdi 11 k paran olacaktıÖyle deme tabi şans işi de benim 1 dakikamı almadı 10k yapmak