Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Tırpan

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,143
6,622
113
Valla bende tirpan var bahçede duruyor ödünç vereyim mi hatun :))

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,522
1,818
113
Galıç vardı eskiden bilir misin🤭 tırpandan daha kullanışlıdır

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,510
456
83
ama boş yaptın ya ironi şaka anlamını taşır göndermeli espiridir yaşım 30 ne yaptığımı biliyorum senden akıl alacak değilim bonus bölümüne çekim paylaşımı yapılıyor çekim paylaş bölümüne deneme bonusu atılıyor biri sağlık konusu açıyor bunlara laf etmiyorsunuz da benim tırpan konuma neden laf ediyorsunuz küfür mü var yok ? Alay mı etmişim yok
İroni öyle bişey değil be kardeşim tersini söyleyerek alay ima etmek onuda bilmiyosunki ironi diyosun neyse tamam ironi olsun öğrenmiş olduk

ali7387

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,119
255
83
Tırpan bazı buğdaygiller ve baklagiller gibi tarla bitkilerini hasat etmekte kullanılan bir tarım aletidir. Sırasıyla at-sığırların çektiği hasat makineleri ve hasat-harman makinelerinin kullanımına başlanmasıyla geçerliliğini yitirmiştir. Yine de Avrupa ve Asyanın bazı kesimlerinde kullanımına rastlanmaktadır. 😁😁😁Ekli dosyayı görüntüle 789414
Sonuç

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,476
16,076
113

Tırpan isimli çok güzel bi Yeşilçam filmi de var. Anlamlı güzel bi film gerçekten

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,548
5,118
113
Tırnak makası bilgilendirmesinide yaparmisiniz cok merak ediyorum nasıl bi alet 😁

Repentless

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
530
282
63
Ülkemizde tarım orta çağda kaldığı için hala kullanıyoruz

Alican57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,115
799
113
Ablacım ne işle meşgulsün, veya ileriye dönük kariyer planlaman var mı aceba, konu dan bağımsız soruyorum cevaplamak istersen tabii sana kalmış