Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Time4Bets - 24₺

Kara000

Trabzonspor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,666
4,511
113
sen yine iyi kardeşim 1800 kalmış benim luckybet denen adi sitede 20 k param kaldı.parayı mobil ödemeyle yatırdım 48 saat bekle dediler bekledim son gün çekime saater kala mobil ödemeyi iade etmişler ben iptal etmiş gibi gösterdiler hesabı kapattılar.neler yapmadım ki 2 saat uğraştım google playın beni aramasını sağladım adamlar 2 saat telefonda kontrol etti o uygulama silinmiş dedi.bi kanıt bulamadım.ordan lisansa mail attım 10 gün sonra kontrol ediyoeuz gibisinden bir mail geldi geliş o geliş daha ses seda yok.lisans üyeleri şeyine bile takmıyor.yani lisansı var sağlam falan yanlış düşünceler.siteyi kendin araştıracaksın her anlamıyla ona göre kısmen de olsa bir fikir elde edebilirsin.şu an kim diyebilir şu sitede paran %100 kalmaz bets10 dahil.olan bizim 20 bine oldu.hayatımda ilk kez 5 haneleri gördüm onuda çekemedim.dahada göremem heralde.son olarak allah belanı versin luckybet.
Çok geçmiş olsun bro benim zararım yok ilk önce 500-600 para kaybettim bu sitede sonra şansım döndü 1k 500 300 500 4k falan çektim en son canlıdan oynayıp takip etmekten sıkıldım hem o kadar kazanmıştım ne takip edicem dedim kupon yaptım maç önü parayı ezmeye gittim ertesi gün baktım 1800 var kupon gelmiş onuda çekiyom dedim yollamadilar

keyfekederTR

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
389
48
28

50 TL ye 50 TL nakit veriyorlar bugun aldım çektim 20dk da geldi para.