http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Tiktok 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Baronizm

Güce Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,838
7,437
113
Bizde kod alıp 2k yapıp 250 yatırıp 500 çekek vay ajqiq ardına çalayım böyle şansın

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,230
6,349
113
Tiktok kullanında izleyeninde kendine saygısı yoktur.1 yıl alınteriyle fabrikada çalışan işçi şu yayını açan şaklabanlardan daha onurludur.Toplumun çürümesi ve bitmesinin temel sebebi şu siksoktur.Avrupadaki gençlere bir bakın yaptıklarına bakın birde bizim şu şaklabanlara yazık yemin ediyorum

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,986
1,547
113
Tiktok kullanında izleyeninde kendine saygısı yoktur.1 yıl alınteriyle fabrikada çalışan işçi şu yayını açan şaklabanlardan daha onurludur.Toplumun çürümesi ve bitmesinin temel sebebi şu siksoktur.Avrupadaki gençlere bir bakın yaptıklarına bakın birde bizim şu şaklabanlara yazıl yemin ediyorum
Telefonumda tiktok yok hesabım bile yok

Baronizm

Güce Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,838
7,437
113
Tiktok kullanında izleyeninde kendine saygısı yoktur.1 yıl alınteriyle fabrikada çalışan işçi şu yayını açan şaklabanlardan daha onurludur.Toplumun çürümesi ve bitmesinin temel sebebi şu siksoktur.Avrupadaki gençlere bir bakın yaptıklarına bakın birde bizim şu şaklabanlara yazık yemin ediyorum
Knkm saygı gururu icin yaşayan ezilir parası olmaz aci ama gerçekler

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,230
6,349
113
Telefonumda tiktok yok hesabım bile yok
En güzeli kral bende bir kez bile indirmedim merak bile etmedim.Kullanım kitlesi dayıların iki meme görmek için açtığı,16-17 yaşındaki bebelerin mafya babalığı rollerine girdiği,3-5 tane hayatta hiçbir başarı elde edememiş hayat kadınlarının yığılı olduğu platform bizden uzak Allah’a yakın olsun.İsterse milyonlar kazansınlar dakikada zerre umrumda değil

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,230
6,349
113
Knkm saygı gururu icin yaşayan ezilir parası olmaz aci ama gerçekler
Para her şekilde kazanılır.Kafası biraz çalışan adam ticaret yapar yapamıyorsa parayı sıkı tutmasını bilen biri amelelik yapar yine bir şekilde kazanır kral.Allah şahit milyon kazanacağımı bilsem ben şu işi yapmam.Bana tiksindirici geliyor şu tiktok olayları

HaYaTıNsEsİ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,712
5,775
113
Gerek yok kardeşim tiktok hesabim yok olmasında üye olmadan bi kaç defa baktim karısını sergileyenmi dersin para icin tüm akılsızlar bir araya gelmiş sacma sapan video cekenmi dersin para icin dini kullananlarmı dersin hepsi orda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...