Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ticari Fikirleri

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,988
6,626
113
1 Yıldır Esnaf Kuryeyim Yemeksepeti Şükür Aylık Kazancı Diğer Özel Sektörlere Göre iyi Riskleri Çok Tabi Ama Bu İş Uzun Yıllar Yapılacak Bir İş Değil

Kuryelik Yaparken Paket Götürdüğüm Bir Toptancı Var Yani Aklınıza Ne Gelirse Var Ülkenin Her Yerine Toptan Mal Veriyor

Biriktirdiğim Paralar İle Mal Alıp Trendyol Hepsiburada Vb Platformlarda Satmak İstiyorum Daha Önce Bu İşi Yapan Oldumu Oluru Varmi Bayadır Araştırıyorum Ama Çoğu Bu İşi Yapan Kazanç Yok Diyor Bazılarıda Onlara Bakma Pay Bölünmesin Diye Öyle Söylüyorlar Dediler

Sizin Görüşünüz Nedir Olurmu Oluru Varmi Risk Almaya Değermi

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,990
11,359
113
1 Yıldır Esnaf Kuryeyim Yemeksepeti Şükür Aylık Kazancı Diğer Özel Sektörlere Göre iyi Riskleri Çok Tabi Ama Bu İş Uzun Yıllar Yapılacak Bir İş Değil

Kuryelik Yaparken Paket Götürdüğüm Bir Toptancı Var Yani Aklınıza Ne Gelirse Var Ülkenin Her Yerine Toptan Mal Veriyor

Biriktirdiğim Paralar İle Mal Alıp Trendyol Hepsiburada Vb Platformlarda Satmak İstiyorum Daha Önce Bu İşi Yapan Oldumu Oluru Varmi Bayadır Araştırıyorum Ama Çoğu Bu İşi Yapan Kazanç Yok Diyor Bazılarıda Onlara Bakma Pay Bölünmesin Diye Öyle Söylüyorlar Dediler

Nickini nasıl değiştirdin la

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,261
28,837
113
Kazanç yok diyip yapmaya devam eden adam net yalan sıkıyordur. Kimse zararına iş yapmaz. Dene derim. En fazla batarsın ve nasıl batılmaz sorusuna verilebilecek binlerce cevaptan birini öğrenmiş olursun

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,069
1,780
113
Kazanç yok diyip yapmaya devam eden adam net yalan sıkıyordur. Kimse zararına iş yapmaz. Dene derim. En fazla batarsın ve nasıl batılmaz sorusuna verilebilecek binlerce cevaptan birini öğrenmiş olursun
Dediğin gbi kumarda zaten batıyoruz ticarette batsak koymaz bize

halil889*

halilokko
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,375
7,329
113
2 3 ay geriden gelceksin iade mallar vs bir sürü ıvır zıvırı var nunun

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,069
1,780
113

Baboş öncelikle Trendyola iyi bir miktarda teminat vermen lazm ardından her üründen trendyola kaar vermen lazm bildigim kadarıyla birsuru prosederu var

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,988
6,626
113
Ticarete girip yap risk alacam batacam yada çıkacam yada böyle surenecem başka yollar yok

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,988
6,626
113
300k varsa ırak'a git telefon getir doğu taraflarında sat on numara para vurursun eski yaptığım işti sonra bi kaç bezevenk yüzünden düzenim bozuldu
Askerde bu işi yapan çok tanıdığım vardı doğulular pek barındırmiyormus polise ötüyorlarmis

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,990
11,359
113
Sigarada da çok para var captain black sigarası vardı urfada çok satardım ayda 25 30 bırakırdı bana ozamanlar iyi paraydı tabi

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,988
6,626
113
Valla günde 10 saat motor sürüyorum 80k fatura kesiyorum vergisi algısı elime maks 60k kalıyor araba çarpsa ölüp gidecem

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,990
11,359
113
Valla günde 10 saat motor sürüyorum 80k fatura kesiyorum vergisi algısı elime maks 60k kalıyor araba çarpsa ölüp gidecem
Aynı işi yapıyordum 3 kaza yaptım birinden tazminatta aldım sonra bıraktım 5 yıl yaptım o işi tıkla gelsin getir vigo trendyol da çalıştım en son pakettaxiyi deneyecektim bıraktım kurtuldum rezillikti resmen ama zor durumda kalırsam yine yaparım

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,990
11,359
113
Aynı işi yapıyordum 3 kaza yaptım birinden tazminatta aldım sonra bıraktım 5 yıl yaptım o işi tıkla gelsin getir vigo trendyol da çalıştım en son pakettaxiyi deneyecektim bıraktım kurtuldum rezillikti resmen ama zor durumda kalırsam yine yaparım
Yapamayada bilirim çünkü sicil bozuldu artık

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,988
6,626
113
Kral ben müdür cavus vb bana emir veren yer oldumun gelemiyorum ben fabrika mağaza vb yerlerde yapamam çok defa denedim ondan bu işi yapıyorum yoksa yapılacak iş değil

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,186
8,177
113
Kral ben müdür cavus vb bana emir veren yer oldumun gelemiyorum ben fabrika mağaza vb yerlerde yapamam çok defa denedim ondan bu işi yapıyorum yoksa yapılacak iş değil
Bu kurye işinin geliri nasıl oluyor tam olarak günlük mü alınıyor kazanç

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,988
6,626
113