Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ticaret Savaşları Ezilen Yine Halk

Muhasebe90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,155
3,067
113
Adam domatesin tohumu israilden aldigimizdan haberi yok bana hain diyo ben bu cahille neyi tartışayım şimdi 😂😂
Ekliyeyim sadece domates değil tüm tohumlar . Hatta bu tohumlar hariç kullanan ( yerli , ata tohumu , kaçak tohum ) ceza yedi . İsrail tohumunun en büyük zararı çekirdeksiz olması toprağın verimini 3 senede tamamen yok etmesi tamamı labaratuar yapımı ve bizim çiftçiye bu tohum harici alım yasaklandı . Tarım bitti diyip duruyoruz ya sebebi bu malesef halk ultra cahil görmüyor . Ne halt ettik Allah kismetimizi aldı diyor

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,042
4,428
113
Kral turkiyenin hic ii bi zamani olmadiki herşeyi disaridan aliyosun ürettiğin bişey yok o yüzden sana yapilan %10 bize gelişi %35 herseyi %35 daha pahaliya alican şuan lık bide avrupa koyarsa yağ ve ekmek kuyrugunda beklersin
Aslında üretim yapıyorduk ki bizim ülkemizde biz kendimize yetebiliriz dışarıdan bu kadar çok şey ithal etmeye gerek yok alkolünden tut deterjanına meyvesine her şey var yemeyin mango Papa'ya ananas Persil omo cart curt kullanmayalım alkol yerli için abi ne olacak ölecekmiyiz muz bizde yok mu var niye ithal ediyoruz gereksiz yere mevsimi gelince yiyelim ölürmüyüz adam gibi denetleme yapsınlar kaliteli gıda üretsinler çok mu zor sadece zaman alır ama düzelir

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,042
4,428
113
Adam domatesin tohumu israilden aldigimizdan haberi yok bana hain diyo ben bu cahille neyi tartışayım şimdi 😂😂
İşte eskiden bunlara ihtiyaç duymuyorduk mesela kendimiz yetiştiriyorduk mazot olmuş 45-46 lira çiftçiye uygun verme tohumu ilacı ithal et çiftci niye üretsin ki dimi

basketballllllll

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,006
373
83
Elon muskla ikisi spklasyon yapiyolar para indiriyolar yıllardır.

basketballllllll

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,006
373
83
İşte eskiden bunlara ihtiyaç duymuyorduk mesela kendimiz yetiştiriyorduk mazot olmuş 45-46 lira çiftçiye uygun verme tohumu ilacı ithal et çiftci niye üretsin ki dimi
Dünyada çok açık ara en çok tarım ilacı kullanan ülkeyiz kanka meyve sebze hiç yemeseniz daha sağlıklı :D

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,801
1,604
113
Ekmek 15 TL olmus AMK

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,533
9,413
113
Makina123 başa geçerse trumpa dersini verir Çin’e de ağzının payını verir savaşı bitirip dünya lideri olur ama bizim halk cahil vermezler oyu makinaya