http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti ThomasMusk / Trabzon Kazanır 695 K

Kupon Miktarı
500000
Kupon Oranı
2.00

Frank castle

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,103
3,935
113
Şike var dost benceyaa
Var tabi kardeşim ya olmaz olurmu İngiltere alt Lig 13 maç 12 sini bilmisim tek maç 1.1 bitiyor 1 gol lazım 750 bin çop oluyor.
Geçen feyenoord 4 kere boş kaleye atamadı sittardla oynuyor 80k tek 1 gol üstten yatıyor saymadigim tonla kupon ara verdim işte bir süre kasıtlı atmıyor adamlar.

Frank castle

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,103
3,935
113
Yaptı işte yoktu 1-2 ay geldi sonra milyondan açmaya başladı ihaleleri
Ahahaha abi full pideci deniyorum ya böyle son maça kalıp yatıyor deli oluyorum şöyle 2,3 kupon tutturbilseydim çok iyi olacaktı pokerden sonra saldım buraları çok hastalik vs vardı.
Poker baslarmi sonbahara doğru sizce ben yapacaklarını düşünmüyorum daha.

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,588
86,544
113
Ahahaha abi full pideci deniyorum ya böyle son maça kalıp yatıyor deli oluyorum şöyle 2,3 kupon tutturbilseydim çok iyi olacaktı pokerden sonra saldım buraları çok hastalik vs vardı.
Poker baslarmi sonbahara doğru sizce ben yapacaklarını düşünmüyorum daha.
Yapmazlar ya çok para dağıttılar onlara göre

Frank castle

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,103
3,935
113
Yapmazlar ya çok para dağıttılar onlara göre
Bencede abi bana bitirmelerinin sebebi bu usulsüzlük yaptılar o Adana tayfası ondan dolayı bitirdiler telegrama geçtiler işte 100 kişiye 50 bin TL veriyorlar ya pokerdekiyle aynı paraya denk geliyordu hemen hemen.

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,588
86,544
113
Bencede abi bana bitirmelerinin sebebi bu usulsüzlük yaptılar o Adana tayfası ondan dolayı bitirdiler telegrama geçtiler işte 100 kişiye 50 bin TL veriyorlar ya pokerdekiyle aynı paraya denk geliyordu hemen hemen.
Onlar için paranın kime gittiğinin önemi yoktur bence