- 12,760
- 6,056
- 113
Liste tamamsa oh cekerim 3 aydır cenabetim abdeste gidiyrorum 2 deki maç için @ThomasMuskArtık Tomas dostumuzda liste 😀
Liste tamamsa oh cekerim 3 aydır cenabetim abdeste gidiyrorum 2 deki maç için @ThomasMuskArtık Tomas dostumuzda liste 😀
10.9 K da dağıtım olsa . Belki tam uğurlu olacak 🤣🤣Aynen öyle 😂😂 uğurlu rakam artık
Başkan yanlış anlaşılmasın gelirse ödül nasıl olacak. Maç 2 de takip edip boş dönen üzülmez mi? Takip edecek çok gibiAynen öyle 😂😂 uğurlu rakam artık
Yani dimiBaşkan yanlış anlaşılmasın gelirse ödül nasıl olacak. Maç 2 de takip edip boş dönen üzülmez mi? Takip edecek çok gibi
Son adıma gelmeyenler uyuya kalanlar gecmıs olsun 😀
Attı sana attı 😁
Haho ben bunu görmedim loooUmarım gelir dostlar hisslerime güvenerek oynadım analiz felan yok Ekli dosyayı görüntüle 765563
Bu konuda buraya kadar yazanlardan da birkaç kişi alıp kapatalım dost zaten 11 kişi oldu. 5 de bu konudan seçilsin derim
Biz hiç uyumuyoruz o yuzden çok rahatım benSon adıma gelmeyenler uyuya kalanlar gecmıs olsun 😀
Bol şanslar dostum şans bulaştırmaya geldim 😂Dostlar gelirse tamamını ıkılı NBA atıp güzel miktar kazanmak öncelikle sonra güzel miktar paylaştırmak umarım bu gelir NBa maçını görürüz Ekli dosyayı görüntüle 765540
NBA Kaldık
sende o iş dostBu konuda buraya kadar yazanlardan da birkaç kişi alıp kapatalım dost zaten 11 kişi oldu. 5 de bu konudan seçilsin derim
Acılın 160 k koyan adam geldıBol şanslar dostum şans bulaştırmaya geldim 😂
Havası başka oluyor dimiAcılın 160 k koyan adam geldı
Dün geceden beri takipteyim ama 2 de ki maça kalamaycağım çok üzgnümDostlar para muhabbeti geçmesın sonra uyarı alıyorum dediğim gibi liste dostta olacak gelirse grup yine kurar dağıtırız daha önce yaptığım gibi
İnşallah dostum şans seninle olsunDostlar gelirse tamamını ıkılı NBA atıp güzel miktar kazanmak öncelikle sonra güzel miktar paylaştırmak umarım bu gelir NBa maçını görürüz Ekli dosyayı görüntüle 765569
NBA Kaldık