- 5,303
- 3,071
- 113
Fakir dostu osimhennn@ThomasMusk gönlü güzel insan unutmaz fakir dostlarını mesaj etme dost🙏
Fakir dostu osimhennn@ThomasMusk gönlü güzel insan unutmaz fakir dostlarını mesaj etme dost🙏
Öderse vbet padişahbet öder knk belki kripto ile500k üstü tekte ödeyen betco hangisiymis iaiqiq ben geçen 180k çekimde 3 gün de 50k 50k ödedi aiaqq
nöbetteyiz hava buz gibi nerde kaldın gidip uyumam lazım dost 😀😀😀😀😀😀😀😀Noldu 1 el pubg mobile attım geldim durum aynı he 😂😂
5.6 el daha at dosttNoldu 1 el pubg mobile attım geldim durum aynı he 😂😂
Bana da gelmedi 🤣@Hakan170 hala DM gelmedi 😂😂😂😂
O değil zaten biz takip ettik alamıyoruz bide adamın kazandığını duyan yemi yeni tiplerde ortaya çıkıyor aynı yılbaşı bileti kazanırsın ben senin akrabanım diyen tipler ortaya çıkarya burası karışacak 🤣🤣🤣nöbetteyiz hava buz gibi nerde kaldın gidip uyumam lazım dost 😀😀😀😀😀😀😀😀
Yandı senin dm dostBana da gelmedi 🤣
Gelir dost inşallah 🙏@Hakan170 hala DM gelmedi 😂😂😂😂
Sen ben para istemiyorum demiştin kanka burda 🤣🤣🤣Bana da gelmedi 🤣
Sana gelmezse kimseye gelmez 2 gündür her girdigimde senGelir dost inşallah 🙏
Gelmezse @Hakan170 ı kovalarm 😂😂😂😂Gelir dost inşallah 🙏
İçerisi şampiyonlar ligi gibi pırlantacılar galericilerO değil zaten biz takip ettik alamıyoruz bide adamın kazandığını duyan yemi yeni tiplerde ortaya çıkıyor aynı yılbaşı bileti kazanırsın ben senin akrabanım diyen tipler ortaya çıkarya burası karışacak 🤣🤣🤣
Fakir dostu osimhennn bugün asılatı sağlam topladıSana gelmezse kimseye gelmez 2 gündür her girdigimde sen