- 16,582
- 4,758
- 113
Kontrol bende reis o işi ben ustlendim dün 😀adamsın dost zaten şuan burda olanlar listede olur birinize atarım
Kontrol bende reis o işi ben ustlendim dün 😀adamsın dost zaten şuan burda olanlar listede olur birinize atarım
Sakaryanin transferleride amed kadar iyi o maca taraf girmesen iyidi ama soyle bisey yapabilirsin roma ve sariyer maclari ust olursa bozumda guzel bisey olur alabilirsin yani. Yinede kafani karistirmayayim kendin bilirsin tabiaynen öyle dost alıştık tekten gitmelere umarım bu gelir![]()
Bence bozmaz. Bozacak olsa şu an karda yine bozatdiSakaryanin transferleride amed kadar iyi o maca taraf girmesen iyidi ama soyle bisey yapabilirsin roma ve sariyer maclari ust olursa bozumda guzel bisey olur alabilirsin yani
Amed tek farklı alabilir o maçıSakaryanin transferleride amed kadar iyi o maca taraf girmesen iyidi ama soyle bisey yapabilirsin roma ve sariyer maclari ust olursa bozumda guzel bisey olur alabilirsin yani. Yinede kafani karistitmayayim kendin bilirsin tabi
DoğruBence bozmaz. Bozacak olsa şu an karda yine bozatdi
Öyle olabilir knk bozup tek sağlam Bi maça oynasa fena olmaz knkSakaryanin transferleride amed kadar iyi o maca taraf girmesen iyidi ama soyle bisey yapabilirsin roma ve sariyer maclari ust olursa bozumda guzel bisey olur alabilirsin yani. Yinede kafani karistirmayayim kendin bilirsin tabi
Suanki kar 30 40k civarlarinda son maca kalirsa eger o zmn bozum 300 350k civarlarina gelir bozmak gayet guzel olur o paraya 6 7 tane 50k kupon yaparsinBence bozmaz. Bozacak olsa şu an karda yine bozatdi
O zamanda bozmaz bence. Yinede belli olmazSuanki kar 30 40k civarlarinda son maca kalirsa eger o zmn bozum 300 350k civarlarina gelir bozmak gayet guzel olur o paraya 6 7 tane 50k kupon yaparsin
Yani kendi bilir tabi biz sadece yorum yapıyoruz dün van macina guvendi bugunde amede guveniyorum diyo bakalim ne olacakO zamanda bozmaz bence. Yinede belli olmaz
Deplasmanda olması sıkıntılı. Sakarya taraftarı stadı doldurur. Maç yarıda kalmazsa iyiYani kendi bilir tabi biz sadece yorum yapıyoruz dün van macina guvendi bugunde amede guveniyorum diyo bakalim ne olacak
BolşanssMerhabalar
Tekrar Üç Maça Kaldık Umarım Bu Sefer Olur
BOL Şans CümletenEkli dosyayı görüntüle 845258