Hele gelsindost kupon gelsin tekte burda destek olanlara pay ederim birine atıp limitlerim dolu hep
Hele gelsindost kupon gelsin tekte burda destek olanlara pay ederim birine atıp limitlerim dolu hep
Seni biliyorum dost daha önceden ben takılmak için dedim zaten Sağolasindost kupon gelsin tekte burda destek olanlara pay ederim birine atıp limitlerim dolu hep
Saol dost kesene bereket 🙏dost kupon gelsin tekte burda destek olanlara pay ederim birine atıp limitlerim dolu hep
adamsın dost zaten şuan burda olanlar listede olur birinize atarımSeni biliyorum dost daha önceden ben takılmak için dedim zaten Sağolasin
Sen de adamsın dost sen kazan da büyük para basıyorsun biz kazanmasak da olur 😅adamsın dost zaten şuan burda olanlar listede olur birinize atarım
Bol şanslar dostum yazdığın gibi gelsinMerhabalar
Tekrar Üç Maça Kaldık Umarım Bu Sefer Olur
BOL Şans CümletenEkli dosyayı görüntüle 845258
Gelse keske dunku 1.5m kotu kacti bugunle 2m oluyor ama dunku trabzon maci baya kotu kacti gelecek macti yaniadamsın dost zaten şuan burda olanlar listede olur birinize atarım
1.2 skor olabilirumarım herkesin gönlüne göre olur
aynen öyle dost alıştık tekten gitmelere umarım bu gelirGelse keske dunku 1.5m kotu kacti bugunle 2m oluyor ama dunku trabzon maci baya kotu kacti gelecek macti yani