- 336
- 16
- 18
Bolşanslar
Milyar milyon kankaaDün Almanya maçlarının hepsine üst ve İngiltere liginin hepsine var deseydin şuan en az konbin bonusu hariç 50 bine 14 milyon paran olurdu XXL falan yapsan da 20 m kazanmıştın en az.
Şans seninle olsun dostumdestek mesajları için teşekkürler dostlar ilk maçımız başlıyor bakalım
Son 5 dk haydi bol golldestek mesajları için teşekkürler dostlar ilk maçımız başlıyor bakalım
Ya hak dıyoruzdestek mesajları için teşekkürler dostlar ilk maçımız başlıyor bakalım
Dün parası olan kısmeti olan zengin olmuştur. Almanya ful üst İngiltere ful var oldu terbiyesizim. 50 bine bunlara atsa 20 m kazançtı. Site ödermiydi bilmem ama 20 m hayatını kurtarırdi.Milyar milyon kankaa
Hadi rastgele bu sefer olsundestek mesajları için teşekkürler dostlar ilk maçımız başlıyor bakalım
Dün Okey ne oldu ben elendim 5 dk olmadan adam 3-5 taşa bitti hepMilyar milyon kankaa
aynen dost oynadığım site öderdi 1m üstü çok çektımDün parası olan kısmeti olan zengin olmuştur. Almanya ful üst İngiltere ful var oldu terbiyesizim. 50 bine bunlara atsa 20 m kazançtı. Site ödermiydi bilmem ama 20 m hayatını kurtarırdi.
Dost bu kadar oranı nasıl buluyorsun böyleaynen dost oynadığım site öderdi 1m üstü çok çektım
Öyle vallaHafta içi elimize geçen parayi bitiriyoruz haftasonu oldu mu güzelim Bültene aticak paramiz olmuyor her haftasonu aynı ne zaman bu laneti kiricaz acaba
Betnano niye denemiyon %30 kayıp olması güzelaynen dost oynadığım site öderdi 1m üstü çok çektım
Bana göre taktigin yanlış. Hep yüksek oran oynorsun. Ben olsam yüksek oynuyorsam 3 oranı asmam 50 attın 3 oran at sonra 50/50/50 3 kupona haftaya bol daha iyiydi. Hedefin kaç m bilmiyorum ama ben öyle yapardım. Sen hep yüksek oynuyorsun çok konbin yapıyorsunaynen dost oynadığım site öderdi 1m üstü çok çektım