- 23,175
- 12,254
- 113
Getircez dostum no to racismAmedde bizim takım Urfa da ırkçı olmayın lütfen
Getircez dostum no to racismAmedde bizim takım Urfa da ırkçı olmayın lütfen
gelip gelmemesi önemi değil de IRKÇILIK kötü birşeyGetircez dostum no to racism
Rica ederim dostum maç saatinde görüşürüzgelip gelmemesi önemi değil de IRKÇILIK kötü birşey
Teşekkürler destek için dost
urfalı mısın ? Yoksa ırkclık için mi bu ??
Urfalıyam CcCUrfalı misin dostum
ırkçı olmada şehrinin takımını destekle tabiiUrfalıyam CcC
Şans seninle olsunırkçı olmada şehrinin takımını destekle tabii
teşekkürler dosttŞans seninle olsun
Aetık gülsün arkadaşın yüzü bol şans dostumMerhaba dostlar umarım bu gelir başka diyecek birşeyim yok
Para muhabbeti geçmesin konuda lütfen
Destek verene teşekkürlerEkli dosyayı görüntüle 766505
Eyvallah bende urfaliyim. Oyuncular 4 gündür antrenmana çıkmıyor paralarını alamadıkları için. Yönetimde istifa ettiUrfalıyam CcC
Bol şanslar kralMerhaba dostlar umarım bu gelir başka diyecek birşeyim yok
Az bozdurma açmış kaç maç oyadınAmede kalsak iyi olur en azından öne geçerse belki birşeyler denerdik
Bol şanslar dostum urfada oyuncular 4 gündür antrenmana çıkmıyor paralarını alamadıkları için. Ayrıca bugün yönetim komple istifa etti. Bu şartlarda ya rahat maç olur Amed için yada Urfalı oyuncular bir reaksiyon verebilir. Yani çok değişik bir maç olacakMerhaba dostlar umarım bu gelir başka diyecek birşeyim yok
Bol şans 2 maça mi kalmış Amed ile istanbul ✌Merhaba dostlar umarım bu gelir başka diyecek birşeyim yok
Amed maçı bende kanka halledeceğiz bugün alacaz maçı yeter artık kaç haftadır berabere berabere bitirdi bizi .Amedde bizim takım Urfa da ırkçı olmayın lütfen
Bol şans dostum, kumar şansı ve futbol şansı seninle olsun.Merhaba dostlar umarım bu gelir başka diyecek birşeyim yok
Çok kritik maçlar buradan bırakılmazdiEyvallah bende urfaliyim. Oyuncular 4 gündür antrenmana çıkmıyor paralarını alamadıkları için. Yönetimde istifa etti