- 3,477
- 1,943
- 113
kazansa ne yazar baksana 0 lamıs bile sinyale cıkmış akıllanmaz bu300k mi kazandı bu siyahi
kazansa ne yazar baksana 0 lamıs bile sinyale cıkmış akıllanmaz bu300k mi kazandı bu siyahi
Kanka listede biz varız dimeee@ThomasMusk sevinçten uçuyordur şu an BM beklemede seni bekliyorum
yok dostum bence hiç güç değil. money money moneySon ana son adıma denk geldimmi bol sans der gecerim milleti anlamak güç
Liste bende değil kral adam ne dediyse o o kendi belirlerKanka listede biz varız dimeee
Oynadigi sistem mantikli zaten 1.40 1.50 oran ama 10k atip 100k almak cok ayri bir seviyeen kolay değildir ya sabah ki maçları paylaşmadı . muhtemeln ilk iki maç hangisi söylemedi de ama riske girdi ve başardı
Allah ıslah etsin bunu 1 yıllık asgariden fazlasını yemişkazansa ne yazar baksana 0 lamıs bile sinyale cıkmış akıllanmaz bu
Kimleri sen belirle sonra bana Gönül koymasınlar Kral@Muroo1988 dm atcam gruba al belli kişiler zaten şans paraları atcam dağıtırsın
Kankaaa listede ben varım umarım@Shellac bura tamam dost
At dm@Muroo1988 dm atcam gruba al belli kişiler zaten şans paraları atcam dağıtırsın
Sen anlamazsin tabiOynadigi sistem mantikli zaten 1.40 1.50 oran ama 10k atip 100k almak cok ayri bir seviye
Baştan burda olanlar belli dost kolay iş oKimleri sen belirle sonra bana Gönül koymasınlar Kral
Muroo bugün yatırdın bizi şimdi güldür
5 maç 1.4 orandan 10 oran yapmaz ama ya işte ilk iki maçtan birinde risk vardı muhtemelen ilk 2 maç gelince paylaştı 3. maç sabahtı sonra bu iki kalan vardı işte gelince kupon burda sabahtan beri olmayan zibillah gibi adam çıkıverdiOynadigi sistem mantikli zaten 1.40 1.50 oran ama 10k atip 100k almak cok ayri bir seviye
Kanki bugun dolandırıldık aq bizi al bari la@Muroo1988 dm atcam gruba al belli kişiler zaten şans paraları atcam dağıtırsın