- 36,210
- 27,073
- 113
3 gun takıp ettık bole olmamalıydıAdam düşündü yaptı yapıcağını ama herşey kısmet metoo
3 gun takıp ettık bole olmamalıydıAdam düşündü yaptı yapıcağını ama herşey kısmet metoo
Aslan dost çok saol iyiki varsın 🙏🙏🙏Dostlar amed maçı halen yansımamış yansısın bir daha açacağım sizler için üzülmeyin
@Shellac bura lost
Kanka dağıtımı direk yap ne kuponu yapıyorsun boşu boşunaDostlar amed maçı halen yansımamış yansısın bir daha açacağım sizler için üzülmeyin
@Shellac bura lost
Tm dostDostlar amed maçı halen yansımamış yansısın bir daha açacağım sizler için üzülmeyin
@Shellac bura lost
Tiktokta ajdarin kankisi thomasla alakan var mi😀Dostlar amed maçı halen yansımamış yansısın bir daha açacağım sizler için üzülmeyin
@Shellac bura lost
Dayı Samsun döşedi ordan güldü yüzün bariBoynun devrilsin fener kimi yenecen daha seni tutdugum güne yazık olsun
Dedigim kupona bak kralDostlar amed maçı halen yansımamış yansısın bir daha açacağım sizler için üzülmeyin
@Shellac bura lost
ben cok aglamadım az agladım kanka kazanıcaz ınsDostlar amed maçı halen yansımamış yansısın bir daha açacağım sizler için üzülmeyin
@Shellac bura lost
yok dost 😂Tiktokta ajdarin kankisi thomasla alakan var mi😀
Biz de bu şans varken yine kazanamayız dostDostlar amed maçı halen yansımamış yansısın bir daha açacağım sizler için üzülmeyin
@Shellac bura lost
Orda olacaz bolsans sımdıdenDostlar amed maçı halen yansımamış yansısın bir daha açacağım sizler için üzülmeyin
@Shellac bura lost
Yeni konu bilmiyorum kaç kişi varsa@Kashima
Biliyor dost,
Dostum luste kimde mevcutsa onlar nasiolensin bugünlük şansın bu kadardır belkiDostlar amed maçı halen yansımamış yansısın bir daha açacağım sizler için üzülmeyin
@Shellac bura lost
Direkt dağıtım olsaydı daha iyi olurdu 🤣🤣yok dost 😂
Aç da güzel bir maç alalımDostlar amed maçı halen yansımamış yansısın bir daha açacağım sizler için üzülmeyin
@Shellac bura lost