- 530
- 270
- 63
Hedefi 10 milyon yaptim 😆🤣Niye küçük düşünüyorsun? Sen bir kahinsin
Hedefi 10 milyon yaptim 😆🤣Niye küçük düşünüyorsun? Sen bir kahinsin
İnşallahValla 51 tane lazım olmayacak bir şey değil ya
Dostum inşallah çıkar tek temennimiz bol bol ribaund cikmasiBari 43 felan çıksa
Ondan bundan özelden sponsor ol diye yazıp dinlenmeye devam mı?Aha kain pars in fanı geldi 🤣😆
Sermayeyi buldum kasam 515 oldu sen şimdi naneyi yemedin mi 😆🤣🤣Niye küçük düşünüyorsun? Sen bir kahinsin
Yok ula buldum 200 TL onuda 515 yaptim 🤣 biliyorsun ben kahinim tek maçta işi bitiririmOndan bundan özelden sponsor ol diye yazıp dinlenmeye devam mı?
Reis senin mesajları okuyorum konularına bakıyorum çok boş yapıyorsun. Herkes gibi kaybeden bi kumarbazsın işte neyini üsteliyorsunSermayeyi buldum kasam 515 oldu sen şimdi naneyi yemedin mi 😆🤣🤣
Rolling yapayım da gör yarından itibaren ReisReis senin mesajları okuyorum konularına bakıyorum çok boş yapıyorsun. Herkes gibi kaybeden bi kumarbazsın işte neyini üsteliyorsun
İnşallah kazanırsında. 200 bulmuşsun 500 yapmışsın niye vurgulayıp duruyorsun bunu. 200ü 10k yapmış gibi övünüp duruyorsunRolling yapayım da gör yarından itibaren Reis
3. Çeyrek deli gibi ribaunt çıkar bu maçta bence. Hemde 3. Çeyrek sayı alt olur. Nbadan çok anlamam ama düşündüğüm zaman o sonuca vardımBiraz fazla sut atıp boş gecmeleri lazim 3. Çeyrek en kötü ölüsü bi 27 28 lazim
mavs ne salliyorsa giriyorNasıl başladı nasıl bitti be ortalama altında baya üç çeyrek kader anı
sacramento o kadar kötü ki, hem kendileri alta gitti hem ribaund aldiramadilar gerçekten berbatlar şu an3. Çeyrek deli gibi ribaunt çıkar bu maçta bence. Hemde 3. Çeyrek sayı alt olur. Nbadan çok anlamam ama düşündüğüm zaman o sonuca vardım
Yavaşlayacak mavs süreye oynar. Malesef kupon kaybeder 😔3. Çeyrek deli gibi ribaunt çıkar bu maçta bence. Hemde 3. Çeyrek sayı alt olur. Nbadan çok anlamam ama düşündüğüm zaman o sonuca vardım
3. Çeyrek öyle olacak 6. Hissim genelde çok yanılır ama inşallah şimdi yanılmazsacramento o kadar kötü ki, hem kendileri alta gitti hem ribaund aldiramadilar gerçekten berbatlar şu an