Dostum senin kupon gelsin senin zararın çıksın önce gerisi önemli değilGelsin be dost baya kaybettim ondan kupon gelirse açacağım ilk konudaki dağıtımlı olur zaten bilen biliyor
Dostum senin kupon gelsin senin zararın çıksın önce gerisi önemli değilGelsin be dost baya kaybettim ondan kupon gelirse açacağım ilk konudaki dağıtımlı olur zaten bilen biliyor
aynen doğru diyorsun dostKardan zarar ise pek takma dostum normal cepten vermek sıkıntı
Ins teke kalmis giderse harbi kotu olursorma dost paylaşmadıklarımda var kafa yemelik umarım bu gelir
Varol dost beDostum senin kupon gelsin senin zararın çıksın önce gerisi önemli değil
sorma dost inş gelirIns teke kalmis giderse harbi kotu olur
iyi seyirler dost bol totemlernys açalım da sabonnis izleyelim bari uyuyacağımız yok zaten
Eyv dosttum benımBorcun Felan yoksa bankaya şahısa takma kayıpları
Miami bugünün bankosuydu gözümde05.10 da başlar
İnşallah hep beraber güzel bi enerjiyle getiriyoruz kuponuVarol dost be
Son 3 maçı Chicago yenmiş ama Miami buraları çok iyi oynuyor param olsa bende Miami alırdımMiami bugünün bankosuydu gözümde
totemden ziyade bol bol kaçırsınlar da ribaunt olayı hızlı çözülsüniyi seyirler dost bol totemler![]()
inş dostİnşallah hep beraber güzel bi enerjiyle getiriyoruz kuponu
Chicago leş gibi zaten miami gittiğini vurdu döndüMiami bugünün bankosuydu gözümde
Kesınlıkle dostSon 3 maçı Chicago yenmiş ama Miami buraları çok iyi oynuyor param olsa bende Miami alırdım
aynen öyle hızlı hücümlar lazımtotemden ziyade bol bol kaçırsınlar da ribaunt olayı hızlı çözülsün
dediğim gibi sabonnise yazdım 20 ribaunt
alamazsa 82 vilnius 😀😀😀
Maç başlasın sayıyoruz ribaundlari her attıkları boşa gitsin her top ribaund olsun seriden seriden çözülsün bu işinş dost
Bu sene inanılmaz formsuz curry bir maç 8 üçlük atıyor bir mac 1-2 gsw yeniden yapılanmaya gitmesi lazımvalla heyecanla houston gsw eslesmesini bekliyorum neler olacak acaba
amen thompson geçen maçtaki gibi curryi dograrsa houston alır
bende çok merak ediyorumvalla heyecanla houston gsw eslesmesini bekliyorum neler olacak acaba
amen thompson geçen maçtaki gibi curryi dograrsa houston alır