- 3,239
- 1,973
- 113
Bol şans dost sabonnise 20 yazdım gerisini bilemem 😀Merhabalar teke kaldık diyebiliriz
para muhabbeti geçmesin rica etsem bayadır kaybettim bu kuponda dağıtım olmayacak
herkese bol şans dostlarEkli dosyayı görüntüle 769584
Umarım 89 olur 😂Bol şans dost sabonnise 20 yazdım gerisini bilemem 😀
inş dost beUzama ihtimalini çok yüksek görüyorum
Bol şanslar dostum herşey gönlünce olsun
teşekkürler dostBol şans
gafford lively fln oynuyor mu acaba sofascore acmiyoUmarım 89 olur 😂
Bol şans bol ribaundlarMerhabalar teke kaldık diyebiliriz
para muhabbeti geçmesin rica etsem bayadır kaybettim bu kuponda dağıtım olmayacak
Bol sanslar dostum dağıtım yoksa gelirMerhabalar teke kaldık diyebiliriz
Gelsin be dost baya kaybettim ondan kupon gelirse açacağım ilk konudaki dağıtımlı olur zaten bilen biliyorBol sanslar dostum dağıtım yoksa gelir
Bol şanslar dostMerhabalar teke kaldık diyebiliriz
Bol şansın olsun dostumMerhabalar teke kaldık diyebiliriz
Biliyoruz dostum seni umarim kazanirsin kac tane kuponun tek golden gitti bu kez gelir umarım sansin bol olsun insan zaten kazandıkça dagitir yeterki hep beraber kazanalimGelsin be dost baya kaybettim ondan kupon gelirse açacağım ilk konudaki dağıtımlı olur zaten bilen biliyor
aynen dost kurtarır gibi ama yine oynayacağım tabii .sKazanırsan kayıpları toparlıyor musun?
Kardan zarar ise pek takma dostum normal cepten vermek sıkıntıGelsin be dost baya kaybettim ondan kupon gelirse açacağım ilk konudaki dağıtımlı olur zaten bilen biliyor
sorma dost paylaşmadıklarımda var kafa yemelik umarım bu gelirBiliyoruz dostum seni umarim kazanirsin kac tane kuponun tek golden gitti bu kez gelir umarım sansin bol olsun insan zaten kazandıkça dagitir yeterki hep beraber kazanalim
Borcun Felan yoksa bankaya şahısa takma kayıplarıaynen dost kurtarır gibi ama yine oynayacağım tabii .s