- 8,855
- 3,962
- 113
Ben dayanamayıp bozmuştum kesin110 nu sen vereceksen veririm, Eldeki kuş daldaki kuşten her zaman garantidir
Ben dayanamayıp bozmuştum kesin110 nu sen vereceksen veririm, Eldeki kuş daldaki kuşten her zaman garantidir
Ondan sonra 4k param daha gitti dostum 4 dakika kala 2 sayi tek atti mempis bitirdi beniDün çok sinir oldujn arkadaşa biliyorum ve haklısın Tebrikler won yazmak ne demek ya, olmadı,,ama sende abartmisttin hani 20 etiket konuda bende vardım tek bir etiket vardı o da o arkadaştı😄
Ben boz yada bozma demedim sen dedin dost110 nu sen vereceksen veririm, Eldeki kuş daldaki kuşten her zaman garantidir
Kupon kazanç için yapılır kayıp için değil öyle değilmi ?Yatsada hakli olmaz ne alaka o zman kupon yapmayalim hic para cepte kalsin bozumun mantigi yok
Bastigin para ile kazanacagin paraya bagli mantiksiz degil benceYatsada hakli olmaz ne alaka o zman kupon yapmayalim hic para cepte kalsin bozumun mantigi yok
Yalnız o özel oran harbiden güzelmiş kanka umarım atar BeşiktaşUlan millet 139 k hayali kuruyor bende bjk 3 atsinda özel Oran tutsun diye bekliyorum
Kanka gelmez o maximum 1-2 biterYalnız o özel oran harbiden güzelmiş kanka umarım atar Beşiktaş
Sabah uyanınca gördüm o konuyu kardom kesin duşta kuru yerin kalmış başka açıklaması olamazOndan sonra 4k param daha gitti dostum 4 dakika kala 2 sayi tek atti mempis bitirdi beni
Adam 10 defa bozum sevmiyorum dedi kafa karistirmanin anlami yokBastigin para ile kazanacagin paraya bagli mantiksiz degil bence
Irz düşmanları var forumda reisTüm forum temiz kalbiyle totem yapsın bu adam kombine tuttursun artık
O mac yatti mi la yuh akOndan sonra 4k param daha gitti dostum 4 dakika kala 2 sayi tek atti mempis bitirdi beni
İhtiyacimda var dediAdam 10 defa bozum sevmiyorum dedi kafa karistirmanin anlami yok
Bir rolling yapılacaksa senle ben ilk 2 de olmamız lazım dostYatsada hakli olmaz ne alaka o zman kupon yapmayalim hic para cepte kalsin bozumun mantigi yok
Daha kötüsü olmuş, morel bozuk olunca üst üste kayıp kaçınılmaz oluyor Dostum, keşke bugüne biraksaydin 🥺🙏 olmuş bir kere,hep aynı hatayı yapıyoruz, bende öyleyimOndan sonra 4k param daha gitti dostum 4 dakika kala 2 sayi tek atti mempis bitirdi beni