Sana bol şans bro kazanıcan güvenimiz tam herşey gönlünce olsunBaşladı bol şans
oynayan arkadaşlarda vardı onlara da bol şans
Sana bol şans bro kazanıcan güvenimiz tam herşey gönlünce olsunBaşladı bol şans
oynayan arkadaşlarda vardı onlara da bol şans
Ya dost inancın olsun geçen tenis maçında 20 k alıcam seti kırmış 5-4 önde ve 40-0 yemin ederim kendi servisinden 40-0dan maçı verdi insatgramdan buldum adamı ana bacı sövdüm ama olan bizim paraya oldu ne diyelimBu küfürlük bir öneri değil Dostum 🙏
Teşekkürler kardeşim kumar hayatında başarılar diliyorum.Haklısın kardeşim sonuna kadar katılıyorum sana
Tsk dostumTeşekkürler kardeşim kumar hayatında başarılar diliyorum.
Çok kötü olmuş dostum 🥺Ya dost inancın olsun geçen tenis maçında 20 k alıcam seti kırmış 5-4 önde ve 40-0 yemin ederim kendi servisinden 40-0dan maçı verdi insatgramdan buldum adamı ana bacı sövdüm ama olan bizim paraya oldu ne diyelim
Rica ederim dostum 300 k krediyi kapattın mı yoksa delik büyümedi inşallahTsk dostum
Allah aşkına bana borçtan bahsetme psikolojim bozuluyor artık yemin ederimRica ederim dostum 300 k krediyi kapattın mı yoksa delik büyümedi inşallah
Masa tenisinde geçen set alirina oynadığım lavuk 2-9 dan seti verdiYa dost inancın olsun geçen tenis maçında 20 k alıcam seti kırmış 5-4 önde ve 40-0 yemin ederim kendi servisinden 40-0dan maçı verdi insatgramdan buldum adamı ana bacı sövdüm ama olan bizim paraya oldu ne diyelim
18 k bozum veriyordu bozmadım geçen Barcelona maçı iy1.5 üst oynadım dortmund dakika 10 da attı dahada gol olmadı yani bazen arada çok uçurum yoksa bozacaksın benceÇok kötü olmuş dostum 🥺
Aslan kardeşim ErhanAllah aşkına bana borçtan bahsetme psikolojim bozuluyor artık yemin ederim
Ben aksini yaşadım dostum, o yüzden bazen kaderine bırakıyorum,bazen de dediğin gibi çok fark yoksa bozuyorum, doğrusu 👌ama 40 k göze geliyor işte borçlarda var18 k bozum veriyordu bozmadım geçen Barcelona maçı iy1.5 üst oynadım dortmund dakika 10 da attı dahada gol olmadı yani bazen arada çok uçurum yoksa bozacaksın bence
gurban olduğum nba takip ediyorDk 55 1-0 @ThomasMusk