- 11,559
- 9,696
- 113
Adamla 3 5 muhabbetimiz var ona gore yorum yaptim fikirlerinizi kendinize saklayin
Oynadim bende bol sanslarimiz olsun dostBaşladı bol şans
oynayan arkadaşlarda vardı onlara da bol şans
Kim yalıyor laa merak ettiğim için soruyorumYalayin yalayin
Kes sesini apoKim yalıyor laa merak ettiğim için soruyorum
Dost belki küfür edenler olucak ama boz iyi para veriyor ne olursa olsun kaç kere bozmadım olamayınca olmuyor 90 k kar nerdeyse fazla gözünü yükseklere dikme umarım kazanırsın yinede nasıl isterseninş dost
Dostum seni bilen biliyor,👏👏👏adamsın dost zaten dağıtıyorum hep açarım sürekli kupon ufak atar geleni tek rolde dağıtırız mesele o değil beni tanıyan biliyor
Bende merak ettim simdi yalnız degilsinKim yalıyor laa merak ettiğim için soruyorum
Abowww sustumKes sesini apo
Merak etme sinir küpü olmuşBende merak ettim simdi yalnız degilsin
kes faturayı apojuummAbowww sustum
Bu küfürlük bir öneri değil Dostum 🙏Dost belki küfür edenler olucak ama boz iyi para veriyor ne olursa olsun kaç kere bozmadım olamayınca olmuyor 90 k kar nerdeyse fazla gözünü yükseklere dikme umarım kazanırsın yinede nasıl istersen
TmBol şansları alalım bu kupon yapan arkadaşa beyler
Kardo peki ya şu an seni dinleyip bozarsa ve kupon tutarsa ne olacak. Bence içinden ne geliyorsa onu yapsın, sonra tutarsa sen kendini kötü hissedersin.Dost ihtiyaç varsa boz gitsin sonuçta 2.lig beni dinlersen sonra küçük küçük gidersin gelse bile seni çok tatmin etmeyecek gelen rakam
Onun faturası ağır iban atıyorum şimdi onakes faturayı apojuumm
Haklısın kardeşim sonuna kadar katılıyorum sanaKardo peki ya şu an seni dinleyip bozarsa ve kupon tutarsa ne olacak. Bence içinden ne geliyorsa onu yapsın, sonra tutarsa sen kendini kötü hissedersin.