Umarım dostum beklentimiz o yöndeİnsallah kazanır arkadaş
2. Mı attıAmed qtti
Gelirse ilk maçtan beri takipleyen bizlere bir rol şansı verme şansın olur mu hocam ?İhtiyaç var dost çok kaybettim bura attıklarım hep tekten gitti zaten umarım gelir gece de devam ederiz sağlam
Dagitim yoksa laneti saliyorumİhtiyaç var dost çok kaybettim bura attıklarım hep tekten gitti zaten umarım gelir gece de devam ederiz sağlam
Ben boyle kupon yapmiyom 1 kere yaptim tuttu aslinda niye yapmiyosam puahha 5 6 mac cogu 1.3 falan 2 tanede saglam basket koymustum missE
SEn olsan ne yapardın hocam puaha
Gelicek inşallah az kaldi dayan bro sans seninle olsun kardesimMerhabalar üç maça kaldık
erzurum ortaya 1.5 üst
Pendik ortaya 1.5 üst Amedspor Alır
Ekli dosyayı görüntüle 770862
30 k bozarken bozmuştu bıle puhahaE
SEn olsan ne yapardın hocam puaha
Hayir 1 de 2 de gelir2. Mı attı
dost ayıp ama sürekli dağıtıyorum buraya attıklarım içindende tekte hep gittiDagitim yoksa laneti saliyorum
Tom dagitir la bize hic nasip olmadi ama puahhaaDagitim yoksa laneti saliyorum
Vallla keske yapsan hocam çekirdek kola takip ederdik sabaha kadarBen boyle kupon yapmiyom 1 kere yaptim tuttu aslinda niye yapmiyosam puahha 5 6 mac cogu 1.3 falan 2 tanede saglam basket koymustum miss
Darlamayın abi adamı hele bi kupon kazansınDagitim yoksa laneti saliyorum
Şu sitelerden herkes verdiği parayı kurtarsa mukemmel olurUmarım dostum beklentimiz o yönde
Borcun harcın varsa onları kapa dağıtım en son düşüneceğin şey olsundost ayıp ama sürekli dağıtıyorum buraya attıklarım içindende tekte hep gitti
O bılmez ayıpıdost ayıp ama sürekli dağıtıyorum buraya attıklarım içindende tekte hep gitti
Dost ihtiyaç varsa boz gitsin sonuçta 2.lig beni dinlersen sonra küçük küçük gidersin gelse bile seni çok tatmin etmeyecek gelen rakamİhtiyaç var dost çok kaybettim bura attıklarım hep tekten gitti zaten umarım gelir gece de devam ederiz sağlam
Ayip edecek naptim la. Ben 1lirani almadim senin goygoy yapiyorum. Senin atacagin 250 500 beni kurtarmazgelir ins kuponundost ayıp ama sürekli dağıtıyorum buraya attıklarım içindende tekte hep gitti