- 28,580
- 17,653
- 113
Yok o tenis oynar futbol oynamazdi rahmetli@SULLY de olabilir pdıdksldmsldl
Yok o tenis oynar futbol oynamazdi rahmetli@SULLY de olabilir pdıdksldmsldl
Suly kesinliklen degil o adam kadar ac gözlü adam yoktu bu forumdan adam heryerden msj atıyordu@SULLY de olabilir pdıdksldmsldl
Kene gibiydi awkdlsldlsşsldşslsSuly kesinliklen degil o adam kadar ac gözlü adam yoktu bu forumdan adam heryerden msj atıyordu
Bugun ben oyli bi kupondan yattim ki aklin hayalin durur mac oncesi bi maca 3.5 alt aldim dk 40 larda mac 1.0 oldu daha gol yok sonra 86 2.0 88 2.1 90 3.1 bitti sonra uyudum yoksa yerimde duramazdimBenim dm kapalı dost paraliydik dm kapalıydı simdi acarim artik puhaha
Sen kimsin cidden bari isim verde bilelim ona göre muamele ederiz sana puahaBugun ben oyli bi kupondan yattim ki aklin hayalin durur mac oncesi bi maca 3.5 alt aldim dk 40 larda mac 1.0 oldu daha gol yok sonra 86 2.0 88 2.1 90 3.1 bitti sonra uyudum yoksa yerimde duramazdim
Valla eski degilim la burda tanidigim 1 2 kisi sayili o da para vermsti fndjjfSen kimsin cidden bari isim verde bilelim ona göre muamele ederiz sana puaha
Normalde bu kadar uzun da kalmam dagitimin yapilmasibi bekliom djdjwkjfSen kimsin cidden bari isim verde bilelim ona göre muamele ederiz sana puaha
TmNormalde bu kadar uzun da kalmam dagitimin yapilmasibi bekliom djdjwkjf
Iban atim mi
Ekstra elmas kazanmak lazım böyle 5 ay sürer@Theodere kanka sen de dağıtım yapmayacaksan su elmaslarini Verde bari 2000 elmas olalım
Roll konusu acn ve dagitim yapan herkese 100 elmas @BaşkanEkstra elmas kazanmak lazım böyle 5 ay sürer
Misal bilet etkinliğine katılan herkese 50 elmas
Çekiliş konusu açıp kazanç sağlayan ve dağıtan herkese 50 elmas
Günlük 250 mesaj yazan herkese 10 elmas gibi
Mesai kacdaBen uyuyorum büyük ihtimal listenin başında ben varım benim ismimi de yazacak bu adam kesesine bereket şimdiden sabah yazarım ben ona sonra roll açar batırırım geceniz güzel olsun 🌛
7:30Mesai kacda
Neyi beklion la yat uyu
2.defa katılmak işkence zaten düzenleme lazım hakkatenEkstra elmas kazanmak lazım böyle 5 ay sürer
Misal bilet etkinliğine katılan herkese 50 elmas
Çekiliş konusu açıp kazanç sağlayan ve dağıtan herkese 50 elmas
Günlük 250 mesaj yazan herkese 10 elmas gibi
5 gün banlandık hayırlı olsunRoll konusu acn ve dagitim yapan herkese 100 elmas @Başkan
Yok yav niye banlanak benim az elmas kaldi 750 olsun baskana yazacam5 gün banlandık hayırlı olsun
Neyse ağlayarak başkana bi trx ateşliyim belki mutlu uyanırız2.defa katılmak işkence zaten düzenleme lazım hakkaten