- 14,999
- 11,362
- 113
Won burası @Daimon yeşille beni
Çayı demliyoruz o vakit,,Teprikler...umarım katlarsinWon burası @Daimon yeşille beni
La o değilde penaltılara gider devam ediyor daha 😁 penaltılara giderse 2400 de ordan gelcekBarça tur atlar al machine seriden
Hangisi won lan cakmaWon burası @Daimon yeşille beni
Bence penaltılarla geçeçek barça risk almazlar uzatmada yemez çünküLa o değilde penaltılara gider devam ediyor daha 😁 penaltılara giderse 2400 de ordan gelcek
Bu gidişle sabaha kadar oynanırLa o değilde penaltılara gider devam ediyor daha 😁 penaltılara giderse 2400 de ordan gelcek
Kaçak sa içeriz isa dayı çaykur kesmiyorÇayı demliyoruz o vakit,,Teprikler...umarım katlarsin
Bozduk ya laHangisi won lan cakma
Iyi yaptinBozduk ya la
Dordu kacirirsalar olacağı bu tek kale oynadılar ikinci yarı,,lavin yamalda 4/3 yapabilirdi ama işte yasinin verdiği tecrubesizlikle kacirdiBence penaltılarla geçeçek barça risk almazlar uzatmada yemez çünkü![]()
Abi bu barcelona dan korkulur skor ne olursa olsun gevşemiycen yoksa tıpayı dolduruyor saglamDordu kacirirsalar olacağı bu tek kale oynadılar ikinci yarı,,lavin yamalda 4/3 yapabilirdi ama işte yasinin verdiği tecrubesizlikle kacirdi
Kesinlikle,,eskiden inniyesta makine dislisiydi,,o gidince teklediler,ama gene toparladilar,,Abi bu barcelona dan korkulur skor ne olursa olsun gevşemiycen yoksa tıpayı dolduruyor saglam
Helal bozmak iyidir bazen tebriklerWon burası @Daimon yeşille beni