- 22,435
- 23,079
- 113
Yazı atsana olum link niye atıyon ajajabküfür ederim bak sana attık ya la yukarı
Yazı atsana olum link niye atıyon ajajabküfür ederim bak sana attık ya la yukarı
Hadi bizi zengin et hadiYazı atsana olum link niye atıyon ajajab
lan yazı 1 sayfa neyini atayımYazı atsana olum link niye atıyon ajajab
Ben böyle oynardım@Mrlbra bak burda
OynuyomBen böyle oynardım
Dua et sennoldu simdi
Doğru mu agaBen böyle oynardım
BasDoğru mu aga
Hayde bakalım ne zaman sonuçlanır bunlar ulan baskette öğrendik ya bu kumar camiasında fkslfnslfnx
Frebet 3lü olmasa iyiymiş şartları kısmet artık bolşamsHayde bakalım ne zaman sonuçlanır bunlar ulan baskette öğrendik ya bu kumar camiasında fkslfnslfnx
Aga şimdi bu gelse direk çekebiliyoruz demi ana para mı sadece kalıcak içerde nasıl olacak ben normaldr hiç bonus almıyorum ilk defa aldımFrebet 3lü olmasa iyiymiş şartları kısmet artık bolşams
Gelsinde bakarızAga şimdi bu gelse direk çekebiliyoruz demi ana para mı sadece kalıcak içerde nasıl olacak ben normaldr hiç bonus almıyorum ilk defa aldım
Uyumuyon demi laGelsinde bakarız
Yok hayırUyumuyon demi la
Aga ana paraya da hazırlayacan mı kupon onu da basalım 10k ile bitirirsek geceyi 2k sı senin 😁Yok hayır
Kanka hep ben verirsem hepsi yatarsa nolcak kelin ilagı olsa başına sürer 😀Aga ana paraya da hazırlayacan mı kupon onu da basalım 10k ile bitirirsek geceyi 2k sı senin 😁
Yatarsa çükün sağolsun aga 😁Kanka hep ben verirsem hepsi yatarsa nolcak kelin ilagı olsa başına sürer 😀