- 15,176
- 11,550
- 113
Bol sans dost gelmezsse kuponun ayıbı senin değilBugün bu kupon gelmesse iddayı bırakıyorum...Ekli dosyayı görüntüle 688101
Kral iddayi birakagini bilsem keşke gelmesin diyicem seni takip ediyorumBugün bu kupon gelmesse iddayı bırakıyorum...Ekli dosyayı görüntüle 688101
O rahat çıkar knk 😁Chelsea Fulham maçında 2 gol çıksın öpte başına koy
Knk paylasmadıklarım da var burda tek maçlar ile de oynuyorum arada böyle ufak çılgınlıklar yapıyorum belki tutar diye hedefim 1000 oran daha önce 148 oran tutturdum bakalım nasıl olacakKral iddayi birakagini bilsem keşke gelmesin diyicem seni takip ediyorum
Bakiyorum ama zor bence birakman
Kötu anlamda soypemedim
Fantazi yapmışsın gelirse Bırak benceBugün bu kupon gelmesse iddayı bırakıyorum...Ekli dosyayı görüntüle 688101
Gelme ihtimali yok en başta city den yatar noel tatilinde maç yapıyor adamlar maçlarda gol çıkmaz 😁😁😁Bugün bu kupon gelmesse iddayı bırakıyorum...Ekli dosyayı görüntüle 688101
Ozaman kral vudun gol olsunKnk paylasmadıklarım da var burda tek maçlar ile de oynuyorum arada böyle ufak çılgınlıklar yapıyorum belki tutar diye hedefim 1000 oran daha önce 148 oran tutturdum bakalım nasıl olacak
İnşallah gelir dostumBu kupon gelecek