- 15,176
- 11,551
- 113
Merhaba arkadaşlar @Emrah1313 Dayımın Kasasını Katlamamız Gerekiyor Basket Maçlarında 2 3 adım yaparsak çok mükemmel Olacak yardımcı olursanız çok sevinirim siteye para yatsın gelip Maç isteyeceğim Sizden
3x katlamaya 2 adım yeter, ayrıca seni sevmiyorum 🤣Merhaba arkadaşlar @Emrah1313 Dayımın Kasasını Katlamamız Gerekiyor Basket Maçlarında 2 3 adım yaparsak çok mükemmel Olacak yardımcı olursanız çok sevinirim siteye para yatsın gelip Maç isteyeceğim Sizden
Başarırsak sonrasında banada roll parası çıkacak ozamann sınırsız adım yapabiliriz ve dağıtım da yapabiliriz3x katlamaya 2 adım yeter, ayrıca seni sevmiyorum 🤣
NsnjajajsMerhaba arkadaşlar @Emrah1313 Dayımın Kasasını Katlamamız Gerekiyor Basket Maçlarında 2 3 adım yaparsak çok mükemmel Olacak yardımcı olursanız çok sevinirim siteye para yatsın gelip Maç isteyeceğim Sizden
Sen gitsene kaybedenler grubuna ne geziyorsun burdaNsnjajajs
Bol şans dayıMerhaba arkadaşlar @Emrah1313 Dayımın Kasasını Katlamamız Gerekiyor Basket Maçlarında 2 3 adım yaparsak çok mükemmel Olacak yardımcı olursanız çok sevinirim siteye para yatsın gelip Maç isteyeceğim Sizden
Ok bbSen gitsene kaybedenler grubuna ne geziyorsun burda
Kardeşim takibe ödül var mı yok mu gerçi var desen de vermiyosun ama bakalımAdım 1
Yok dağıtım yok kasa benim değil alla allaKardeşim takibe ödül var mı yok mu gerçi var desen de vermiyosun ama bakalım