Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti TheMachine - Gelmese İddaayı Bırakırım

Kupon Miktarı
200
Kupon Oranı
5.00

Tastan546

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,332
302
83
Hatalı kupon olsa ne olur bıraksa iddayı olsa ne olur kafayı taktınız mı birseye takıyorsunuz mk işinize bakın ya

Tastan546

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,332
302
83
Millet babanızın tarlasını basın diye konu açıyor sanarsın herkes tarla basıyor bu elemanlar çok bu forumda anlayışlı insan bulmak çok zor
Reisim hatalı kupon dedin diye bu konuyu uzattılar orada yanlış cümle kurmuşun bıraktım de geç kupon da paylaşma forum da derdim 🤣 insan oğlu böyle bir cümle kurup onu kabullenmezsen bahane bulursan diğer insanlar üstüne çumlanır 🤣

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,989
11,359
113
Reisim hatalı kupon dedin diye bu konuyu uzattılar orada yanlış cümle kurmuşun bıraktım de geç kupon da paylaşma forum da derdim 🤣 insan oğlu böyle bir cümle kurup onu kabullenmezsen bahane bulursan diğer insanlar üstüne çumlanır 🤣
Zaten burda 200 500 liralık kupon paylaşıyorum Allah'tan kanka oda iki üç dosta para dağıtmak için yoksa zaten hiç paylaşmam amacım dostlarla iki üç muhabbet edebilmek can sıkıntısından yoksa paylaşmışım ne paylaşmamışım ne giderim kod kovalarım konu falan açmam