http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Beklemede TheMachine / Derbi ⚽

Kupon Miktarı
500
Kupon Oranı
9.99

gangplank

Huzur ancak Allah'ı anmakla olur..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,986
2,673
113
bu defa 00 bitmeyecek üzülerek söylüyorum

gangplank

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,986
2,673
113
biz yendik 3 puan kaybettiler zaten

gangplank

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,986
2,673
113
00 biter mi yine biter orası ayrı ama şahsi fikrim bu maç daha saldırgan olacaklar gibi

Raskoln

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,442
759
113
Bu maç herşeyr açık ama şu bir gerçek temkinli oynanıyor bu takımlar arasındaki maçlar genelde böyle bitebilir doğru ama şöyle bir istatistiği söyleyeyim son 7-8 yılda gs fbyi genelde 3 ilk yapıyor fbinn kazandığı maçlar düşük skorlu yada beranere bitiyor ganinde form durumu ortada bende 2.5 alt bitecektir maç

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
Kardeşim zaten gündem olması beklenen bir maç, gündemi dağıtmak için bir haftaya iki derbi sıkıştırıyorlar Beşiktaş maçı tam gündem olamadı, yarın ki maçta saha olayları vs son zamanların en çok konuşulan maçı olur, ben 4,5 üst bekliyorum penaltı bekliyorum 1,5 üst kırmızı kart bekliyorum

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
15,180
11,554
113
Kardeşim zaten gündem olması beklenen bir maç, gündemi dağıtmak için bir haftaya iki derbi sıkıştırıyorlar Beşiktaş maçı tam gündem olamadı, yarın ki maçta saha olayları vs son zamanların en çok konuşulan maçı olur, ben 4,5 üst bekliyorum penaltı bekliyorum 1,5 üst kırmızı kart bekliyorum
Yaw sanki triliyon bastık ha gelmese gelmesin 500 bizi ne zengin eder nede fakir eder salla gitsin boşver

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,249
53,086
113
Mantikli 0 0 asla bitmez