- 15,162
- 13,021
- 113
Oha aga çok kötü olmuş be
Eyvallah sağolasınAt sende son ama diğerleri ne gönderirdi
62 oranı neden tek geçmezsin ki
Harbi 62 oran be 6262 oranı neden tek geçmezsin ki
Gelirse 100 TL cik 169 olurAt sende son ama diğerleri ne gönderirdi
Dostum Cyber ne olduğunu biliyosun dimi PlayStation oynatıyor queenbet yayın var aç izle Şike gör bir gün yüksek oynadım son 2 sayı 2 dakıka vardı yemın ederım 6 hücum top potaya değmedi atışlardaGelirse 100 TL cik 169 olur
Tamamen adam koparmaya yönelikDostum Cyber ne olduğunu biliyosun dimi PlayStation oynatıyor queenbet yayın var aç izle Şike gör bir gün yüksek oynadım son 2 sayı 2 dakıka vardı yemın ederım 6 hücum top potaya değmedi atışlarda
Bir cyber ci olarak çok iyi biliyorum çok izledim. Bikere ev kazanır oynamisim son çeyrek 20-25 sayı geriden geldi aldı 20-0 falan seri yapmıştı. Senin attığın ödülle de cyber oynadımDostum Cyber ne olduğunu biliyosun dimi PlayStation oynatıyor queenbet yayın var aç izle Şike gör bir gün yüksek oynadım son 2 sayı 2 dakıka vardı yemın ederım 6 hücum top potaya değmedi atışlarda
Olay ne biliyomusun en çok hsngısı oynanırsa yatıyor az oynanan tutuyor yani siteyi karda bırakmak istıcek alt yapı betmoon var yayın queenbet te bu ikisinde canlı izlersin başka betcoda yayın yok sadece bu ikisiTamamen adam koparmaya yönelik
Aynen dost aslında mackolikte yayınlanmayan her maç öyle de oynuyoruz işte Nikaragua 5. Lig maçına bileOlay ne biliyomusun en çok hsngısı oynanırsa yatıyor az oynanan tutuyor yani siteyi karda bırakmak istıcek alt yapı betmoon var yayın queenbet te bu ikisinde canlı izlersin başka betcoda yayın yok sadece bu ikisi
Böyle oynuyorsan everymatrıx 4*5 var canlı oynuyorlar adamlar gözüküyor yani oynıyanlar onda çok buldum bakBir cyber ci olarak çok iyi biliyorum çok izledim. Bikere ev kazanır oynamisim son çeyrek 20-25 sayı geriden geldi aldı 20-0 falan seri yapmıştı. Senin attığın ödülle de cyber oynadım
Kod harici Every de pek oynamıyorumBöyle oynuyorsan everymatrıx 4*5 var canlı oynuyorlar adamlar gözüküyor yani oynıyanlar onda çok buldum bak
Seninde iyiymiş dost yine deYüklü girsek gelmez
pasif olmaz mı dostAktif kimse var mı