- 1,856
- 1,458
- 113
3 kırmızı gelsin senin için 🤣3 sarı kart cıkarsa konudan 2 kişiyede ben 250 atarm
3 kırmızı gelsin senin için 🤣3 sarı kart cıkarsa konudan 2 kişiyede ben 250 atarm
o merentiel değildi kanka milton gimenezdi
Bana kaç acaba en büyük destekçindim attigindan beri sana inandımGelsin sana 250 ni vercem sıkma rahat ol 😁
Kalecileri açıklama yapmıştı , turnuvaya gidiyoruz ama işimi yarım bırakacağım için evin faturalarımı vs ödeyemeyeceğim fakat yıldızlarla oynamak buna değer diyorduAdamlar haftalık 80 euro maaş a oynuyorlarmis la şaka gibi 🤣
Şansına 0 sarı 😂3 sarı kart cıkarsa konudan 2 kişiyede ben 250 atarm
Gelsin bakarız milyarder gökayBana kaç acaba en büyük destekçindim attigindan beri sana inandım![]()
Dönüş uzak değilGelsin bakarız milyarder gökay
Para kalmadı bize awm 😂😂Gelsin bakarız milyarder gökay
AklımdasınPara kalmadı bize awm 😂😂
Türkiye şartlarına göre iyi para 😂
Aylık 12.800 tam yeni emekli maaşına geliyor Iyi para valla 🤣🤣Çok iyi para la haftalık ben 80 Euro'ya amelelik yaparım 😁
Herkese dağıtıyorsun maşallah. kazancın daim olur umarım tekrardan bol şansGelsin bakarız milyarder gökay
Ben genel olarak sürekli dağıtırım kankaHerkese dağıtıyorsun maşallah. kazancın daim olur umarım tekrardan bol şans
Bu adam 1500 kazanıp 500 dağıtıyor. Gönlü bolHerkese dağıtıyorsun maşallah. kazancın daim olur umarım tekrardan bol şans
Euro olmuş 46 lira dost birde ek iş yapıyorlarAylık 12.800 tam yeni emekli maaşına geliyor Iyi para valla 🤣🤣
😂😂Hadi aucland zayif rakibine acıma bir daha at